Condiții de livrare

 

 

     MadeRomania.ro livrează comenzi in intreaga țară, prin serviciul de curierat. Astfel, coletul ajunge direct la ușa dumneavoastră.

 

     Costul de livrare este cuprins intre 13.7 si 74 Ron, cu excepția cazurilor cînd este specificată o altă valoare in ofertele sau în confirmarea de comandă primită.

 

 

     Pentru a diminua costul de transport pe produs am constituit cosul cu valoarea fixa de transport. In functie de fragilitatea, volumul si greutatea produsului putem trimite intr-un singur colet un numar maxim de 1 pana la 10 produse de acelasi tip.

     Astfel, pentru un colet cu greutate de 7 kg transportul platit de dvs. este de 19.7 lei si de 27.7 lei  pentru o greutate de 15 kg pentru localitatile din aria de acoperire Cargus sau Fan Courier.


 

     Pentru o cât mai bună siguranță a produselor, coletele sunt livrate in ambalajul original al producătorului perfect dimensionate și securizate. Pentru situatii excepționale, marfa este asigurată.

In cazul in care la livrare constatați o deteriorare evidentă a produsului, aveți dreptul de a refuza primirea coletului sau puteți face mențiuni pe confirmarea de primire.

 

     Coletele expediate de noi sunt livrate folosind serviciile Urgent-Cargus si Fan Courier.

 

     In cazul in care doriți să beneficiați de clauza de returnare, costul de transport este suportat de către client. Returul poate fi trimis pe adresa noastră cu orice companie de curierat, fără taxe de ramburs. Pentru detalii privind condițiile de returnare, va rugam sa cititi pagina de Termeni si Conditii.

 

     Returnarea produselor trebuie facută la adresa;

 

     Adresa Made Romania.

     Sc Sellrom Servicii SRL : Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 128, localitatea Tecuci, Judetul Galati 

 

 

     Timpul de livrare este 24-48 de ore in atat pentru localitatile din reteaua Urgent-Cargus cat si Fan Courier.