Home »

Tava Pentru Cozonac Rotund din Lut

Accesorii pentru Bucatarie » Farfurii si textile pentru masa » Ceainice » Cesti Cafea si Ceai » Vase pentru Gatit » Gratare si Accesorii » Fructiere si Platouri » Tacamuri Inox » Tavi Cuptor » Carafe si Decantoare » Pahare, cani si accesorii pentru bauturi » Recipiente »

Tava Pentru Cozonac Rotund din Lut

  • Produs pe stoc, livrare in 24 de ore.
  • Material Folosit: Ceramica
  • Poate fi spălat folosind mașina de spălat vase
  • Producător: Ceramica Vitos KERÁMIA
  • Se poate folosi în cuptorul cu microunde
  • Dimensiunea Produsului: Inălțime 7 cm, Diametru 30 cm.
  • Produsul poate fi returnat in 10 zile, pentru mai multe detalii citește Politici Retur.

     Oala de sarmale ca si vasul roman, cunoscut şi utilizat în bucătărie de peste 2000 de ani. La prima vedere este un vas simplu din lut, cu capac, fabricat manual. In realitate, este cel mai minunat vas de bucătărie.

     Fabricat dintr-un material poros, care absoarbe apa, vasul roman asigură un proces natural de gătire a celor mai diverse bucate la cuptor. Apa absorbită în porii vasului de lut provoacă formarea unui strat subţire de aburi, atât în cuptor, cât şi în interiorul vasului. Astfel, alimentele gătite sunt incomparabil mai bogate în gusturi, fragede, nutritive, uşoare de asimilat şi nu îngraşă, fiind preparate fără adăugarea de grăsimi. Carnea gătită în vasul roman capătă o crustă subţire, crocantă, iar în interior devine uniform preparată, cu aspect apetisant, suculent.

     Vasul roman este potrivit pentru prepararea tuturor tipurilor de carne (pasăre, peşte, porc, vită, vânat), a garniturilor, ori a unor feluri de mâncare combinate. Prepararea în suc propriu a alimentelor favorizează păstrarea gustului lor natural, permiţând o digestie uşoară şi sănătoasă. Chiar şi persoanele obligate să respecte regimuri alimentare pot astfel să nu renunţe la gustul plăcut al unor alimente, care, gătite altfel, le-ar fi interzise.

     Cele două particularităţi fac din acest vas o soluţie excepţională în bucătăria modernă: prepararea fără grăsimi a alimentelor şi faptul că, odată introduse în cuptor, alimentele nu necesită nici un fel de intervenţie până la gătirea completa.

     Lista rețelor este foarte lung, de la paine, legume, pana la fripturi de pui, etc.

     AVANTAJE:

     -păstrarea gusturilor naturale, delicioase ale alimentelor
     -gătire şi servire în acelaşi vas
     -obţinerea unor mâncăruri sărace în grăsimi
     -prepararea alimentelor în suc propriu, fără adaos de grăsimi
     -economie de timp în bucătărie (nu necesită intervenţii de la introducerea în cuptor, până la gătirea completă)

1 Kg

Produse din aceeasi colectie