Cum valorifici spatiul exterior al casei tale pentru o relaxare totala.jpeg

Sursa foto: Pexels.com


 

Ce poate fi mai frumos vara daca nu o portie serioasa de relaxare chiar la tine in curte. Daca stai la bloc, incearca sa reconsideri elementele decorative ale balconului tau. Fie ca stai la casa sau la apartament, inconjoara-te de dichis si confort in serile lungi de vara. O carte citita pe sezlong sau un pui de somn in hamac, iti vor da mai multa energie decat crezi.

 

Sezlong pliabil

 

Potrivit pentru curte sau chiar in balcon, sezlongul pliabil iti va permite sa te destinzi dupa o zi de lucru. Nu ai avut timp sa ajungi la mare? Deschide sezlongul si intinde-te la soare chiar in propria curte. Daca stai la bloc, il poti folosi in timpul verii in balcon cat stai la o sueta pe chatul Facebook, urmand ca odata cu vremea rea sa il pliezi pentru a nu mai ocupa spatiu.

 

Frumoasele flori

 

Inconjoara-te de flori! Daca ai norocul de a avea o curte, apeleza la sfaturile unui specialist ca sa ai in gradina flori mereu vii. Poti completa si cu ghivece mari de exterior, astfel incat sa aduci cat mai aproape de tine mirosul delicatelor flori. Daca este vorba de balcon, opteaza pentru un suport metalic care sa includa un grup de 4 - 5 ghivece. Relaxeaza-te, admirandu-le si ofera-le atentia cuvenita!


 

Hamac

 

Poate nu ai ajuns inca sa iti iei concediul bine meritat. Asteptarea este mai dulce cand ai chiar la tine acasa un hamac. Gaseste doi stalpi de rezistenta apropiati la distanta de doi metri si instaleaza-ti hamacul. Daca nu ai, exista hamace cu suport, astfel incat sa le pui oriunde doresti. Daca stai la bloc, opteaza pentru un hamac in stilul fotoliu potrivit pentru balcon.

 

Lampi solare

 

Pentru ca nu vrei sa ramai in intuneric cand se lasa noaptea, apeleaza la lampile care se alimenteaza de la razele soarelui si care iti vor oferi lumina dorita pentru a sta cat mai mult in curte in noptile de vara. Pentru balcon, o lampa solara cu sistem de agatare va fi mai mult decat utila.

 

Bancheta

 

Iti vei dori probabil ca musafirii sa ii primesti in curte pe timpul verii si nu inauntru. Creeaza un loc special in care sa stati la sueta. O bancheta de exterior va fi de mare ajutor in aceasta situatie. Vino cu perne decorative sau o cuvertura colorata pentru a personaliza “coltul de vizite”. Iti mai lipseste apoi doar o masuta pe care sa pui carafa de limonada.

 

Obiecte refolosite

 

La curte este simplu sa dai peste obiecte de care nimeni nu mai are nevoie, dar care cu putin de ingeniozitate si atentie pot fi de mare ajutor pentru a decora gradina. O bicicleta veche, un cauciuc de masina, o stropitoare de mult uitata sau o roaba pot deveni adevarate suporturi pentru florile tale. In plus vor da o nota originala si creativa spatiului tau exterior.

 

Amenajeaza-ti spatiul exterior cu grija si atentie, astfel incat ritualurile tale preferate sa se mute pe timpul verii afara. Exploreaza magazinul online Made Romania si inspira-te de la producatorii autohtoni.