Masa dining, Lemn Masiv, 140x90x78cm

În stock
SKU
0222BATVK
1.824,32  Lei
Il poti primi incepand de Joi, 06 Apr

Beneficii

Pal Laminat.

Livrat demontat.

Fara deteriorari.

Fotografii reale. 

  Vopsea ecologica. 

Prietenos cu mediul. 

 

Comoda TV cu 3 usi, 2 nise si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune

 

Comoda TV cu 3 usi, 2 nise si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune completeaza mobilierul de living si sufragerie din colectia cu acelasi nume.

Colectia Dune contine mobilier realizat din PAL melaminat alb cu luciu inalt, high gloss, si PAL melaminat cu finisaj de stejar salbatic, o combinatie de culori potrivita intr-o locuinta amenajata modern.

Comoda TV cu 3 usi, 2 nise si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune ofera spatiu pentru un televizor cu dimensiuni generoase daorita lungimii sale de 200 cm.

In partea laterala, comoda TV este prevazuta cu 2 nise cu 2 polite din sticla securizata iluminate cu led, pentru expunerea unor decoratiuni.

Fronturile usilor sunt realizate din PAL melaminat alb lucios si sunt prevazute cu manere din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic.

Comoda TV cu 3 usi, 2 nise si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune dispune de: carcasa realizata din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; fronturi usi din PAL melaminat alb lucios; manerele usilor sunt realizate din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; cele 2 nise laterale sunt prevazute cu polite din sticla securizata si sunt iuminate cu led. 

 

Date tehnice

 

Dimensiuni:
Lungime: 200 cm
Adancime: 48 cm
Inaltime: 50 cm
Numar colete: 3
Compartimentare: comoda TV cu 3 usi si polite interioare, 2 nise cu polite exterioare din sticla securizata
Material: carcasa realizata din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; fronturi usi realizate din PAL melaminat alb lucios; manere din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; nise prevazute cu sistem de iluminare cu led; 2 polite exterioare din sticla securizata; polite interioare din PAL melaminat
Culoare: alb lucios/stejar salbatic

Specificatii
Tip ProdusComoda
Lungime (cm)200 cm
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Masa dining, Lemn Masiv, 140x90x78cm
Acorda o nota
Imagini