Canapea fixa Roma,235x95x80cm,maro

Special Price 4.150,00 RON *Pret in magazine 5.400,00 RON
În stock
SKU
home-furniture-19
Il poti primi incepand de Joi, 22 Oct. Comanda acest produs in urmatoarele
Canapeaua Roma va ofera un decor unic al camerei dumneavoastra zi. Acesta combina un efect vizual fantastic al stilului clasic de mobilier britanic, cu linii armonioase, butonasi clasici, confort desavarsit si durabilitate maxima, asigurata de materialele de cea mai inalta calitate.

A.Continut

 1. Material textil, moale, placut la atingere, de foarte buna calitate.
 2. Fabricata pe schelet din lemn masiv  uscat, de cea mai buna calitate.
 3. Strat generos  spuma HR de inalta densitate si calitate sezut si spatar.
 4. Strat special de feltru  pentru a crea elasticitate si confort sporit.
 5. butonasi clasici, linii armonioase.
 6. Picioare rezistente din lemn masiv.
 7. Contine 2 perne, pentru confort si aspect placut.

B.Descriere

Canapeaua Roma va ofera un decor unic al camerei dumneavoastra zi. Acesta combina un efect vizual fantastic al stilului clasic de mobilier britanic,cu linii rmonioase, butonasi clasici, confort desavarsit si durabilitate maxima, asigurata de materialele de cea mai inalta calitate. Picioarele din lemn, cu finisaj rotund, confera un efect de culoare echilibrat, care accentueaza perfect estetica interiorului.

-dimensiuni (L x Ad x H): 235x 95 x 80 cm;
-dimensiuni functie de dormit: FIX

C.Intretinere si utilizare

 • intretinerea si utilizarea  corecta prelungeste viata canapelei.
 • Praful se sterge cu material textile moale si umed
 • Canapeaua este  ambalata in folii de plastic . Se recomanda desfacerea cu grija a foliei de protectie fara a folosi foarfece sau alte obiecte taioase care ar putea deteriora tesatura produsului.
 • Daca ai decis sa iti duci singur produsul acasa, fii atent la transport. Este un obiect destul de voluminos si de greu, care poate fi deteriorat pe traseu. Nu o ingramadi in mijlocul de transport sau in lift, sau pentru ca astfel poti deteriora produsul;
 • Nu te ingrijora din cauza mirosului de adeziv . Este asa-numitul -miros de fabrica- de care scapi cu usurinta daca aspiri si aerisesti canapeaua;
 • Nu aseza canapeau in apropierea unor surse de caldura,acest lucru duce la imbatranirea timpurie a produsului si la pierderea garantiei. De asemenea, nu depozita produsul in incaperi cu igrasie, cu variatii mari de temperatura ori cu temperaturi extreme (foarte calduroase sau foarte friguroase).
 • Nu se curata cu inalbitori sau alte produse nerecomandate de producator pe eticheta produsului, nu se calca, nu se usuca folosind uscatorul electric, daca canapeaua  a fost udata se usuca in aer liber.
 • Se aspira periodic;
Specificatii
CuloareAlb
StilClasic
Tip ProdusCu Reducere
ProducatorHome Furniture
Write Your Own Review
You're reviewing:Canapea fixa Roma,235x95x80cm,maro
Acorda o nota