Dulap cu 4 usi, 2 sertare si oglinda centrala stejar antichizat Lars

În stock
SKU
3611AY4P
5.501,80  Lei
Il poti primi incepand de Miercuri, 05 Apr.

Beneficii

Pal laminat/ Furnir Stejar Masiv

 

Necesita asamblare

Fara deteriorari.

Fotografii reale. 

  Vopsea ecologica. 

Prietenos cu mediul. 

 

  

Dulapul cu 4 usi, 2 sertare si oglinda centrala stejar antichizat Lars completeaza colectia Lars STEJAR.

Dulapul cu 4 usi, 2 sertare si oglinda centrala stejar antichizat Lars are 2 compartimente cu 2 usi laterale din lemn si 2 usi cu oglinda in centru. intr-o parte sunt fixate bara de agatat imbracamintea, iar in cealalta parte 3 rafturi reglabile, completate cu 2 sertare inferioare, care asigura stocarea maxima pentru garderoba dvs.

Decorurile metalice elegante si manerele metalice de pe sertare dau fermec dulapului cu 4 usi, 2 sertare si oglinda centrala stejar antichizat Lars.

Dulapul cu 4 usi, 2 sertare si oglinda centrala stejar antichizat Lars, impreuna cu celelalte elemente din colectia Lars se incadreaza in stilul traditional, prin elementele de decor clasic si finisajele antichizate, cu un aer care te poarta in timp.

Dulapul cu 4 usi, 2 sertare si oglinda centrala stejar antichizat Lars dispune de: laterale si placa inferioara realizate din PAL furniruit cu stejar; placa superioara, fronturi usi si sertare din MDF furniruit; picioare din stejar masiv.

 

Date tehnice

 

Dimensiuni:
Lungime: 197 cm
Latime: 60 cm
Inaltime: 196,5 cm
Greutate produs: 175 kg
Numar colete: 4

Material: dulap cu laterale si placa inferioara realizate din PAL furniruit cu stejar; placa superioara, fronturi usi si sertare din MDF furniruit; picioare din stejar masiv.

Compartimentare: dulap cu 4 usi, 2 sertare, 2 compartimente cu 2 usi laterale din lemn si 2 usi cu oglinda in centru. intr-o parte sunt bara de agatat imbracamintea, iar in cealalta parte 3 rafturi reglabile, completate cu 2 sertare inferioare, care asigura stocarea maxima pentru garderoba

Culoare: stejar antichizat

Finisaj: lac pe baza de apa + patinaSpecificatii
Tip ProdusDulap haine, Sifonier
CuloareMaro
Tip UsiCu balamale
Numar Usi4
Utilizat PentruDormitor
MaterialLemn Masiv, MDF, PAL de inalta calitate
Stare AsamblareNeasamblat
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Dulap cu 4 usi, 2 sertare si oglinda centrala stejar antichizat Lars
Acorda o nota
Imagini