Pilota Green Future cu umplutura 90% pana si 10% puf de gasca 180x200 cm

Indisponibil
SKU
2010000000009
Pret special 208,85  Lei *Pret in magazine 281,94  Lei

Pilota Green Future 180x200 cm este pufoasa si usoara, oferind o senzație delicata la atingere. Combinatia de 10% puf de gasca si 90% pana mica de calitate superioara si tesatura de bumbac mentin temperatura corpului constanta si ventileaza corespunzator, prevenind transpiratia.

Este realizata din casete cusute pentru a preveni deplasarea umpluturii si pentru a asigura o distributie uniforma a acesteia. Este potrivita pentru oricine, fiind varianta economica a acestei game insa avand aceleasi proprietati: durabilitate, ventilatie, elasticitate.

Puful si pana de gasca este considerat unul dintre cei mai buni izolatori din lume, iar inainte de a fi folosit, acesta trece printr-un proces tehnic riguros de sortare, spalare, igienizare si teflonare.

Fabricat in Romania.

* Imaginile prezentate pe website au scop de prezentare. 

Recomandări de utilizare:

  • Pilota  trebuie utilizată întotdeauna cu lenjerie(acoperită cu o husă), aceasta având rol de protecție și de reducere a numărului de spălări.
  • Acest produs se utilizează în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii, baterea și scuturarea pilotei și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse.
  • Produsul nu este destinat folosirii în medii umede. Evitați scurgerea de lichide și acumularea de umezeală în produsele GREEN-FUTURE.
  • Recomandăm curățarea conform informatiilor de pe eticheta atasata, evitati calcarea si uscarea  cu fierul de calcat.
  • Pentru a prelungi durata de viața a pilotei, vă recomandăm achiziționarea lenjeriilor  GREEN-FUTURE. Ușor  de întreținut, cu un design modern ,permit spălarea în mașina de spălat la temperaturi  de 30 grade.
Specificatii
SezonIarna
Material UmpluturaPuf;Pana
Alege Dimensiune (cm)180 x 200
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Pilota Green Future cu umplutura 90% pana si 10% puf de gasca 180x200 cm
Acorda o nota
Imagini