Povestea noastra

Metal Creativ concepe si produce piese de design Custom Made pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spatiu care se vrea locuit de imaginatie. Ne place sa ne jucam cu metalul si sa cream mobilier cu un design unic.

In prezent ne concentram pe trei linii de produse: Custom Made, Traditional si Industrial.

Colectia Custom Made este, poate, cel mai greu de definit pentru ca ia chipul si asemanarea clientului. Acesta vine cu un brief la noi, iar echipa Metal Creativ se pune pe treaba.

Ne place sa ni se puna creativitatea la incercare si sa vedem clientii surprinsi de ce reusim sa realizam pentru ei. Rolul nostru este sa intelegem, sa proiectam si sa realizam un concept unic si un design care sa ii reprezinte.

Prin Linia Traditional transpunem viziunile unor generatii in obiecte moderne de mobiler ce duc mai departe mostenirea artistica populara romaneasca.

Daca ar fi sa descriem mobilierul industrial intr-un singur cuvant, acela probabil ar fi „neconventional”. Contrastul dintre caldura lemnului si asprimea metalului este specific mobilierului inspirat de acest stil. Potrivit celor cu o personalitate puternica, dar si cu o imaginatie care nu cunoaste limite.

Lucian Haritonov, fondatorul Metal Creativ, a pornit acest business din pasiune la inceputul anului 2016, atunci cand a lansat o noua tehnica de design – cea a cusutului pe tabla perforata din otel.

La inceputul lui 2016, a prins contur primul obiect complex Metal Creativ, si anume banca metalica DOR, cusuta manual cu motive traditionale din zona Moldovei.

La scurt timp a fost cooptat in departamentul de Creatie si Productie  Andrei Gheorghiu, iar obiectele de design atipic din metal nu au incetat sa tot apara.

Expresia de incantare pe care o aducem celor care ne vad produsele, ne fac sa continuam jocul creatiei in fiecare zi.

Ne adresam celor care inteleg ca designul de calitate inseamna mult mai mult decat estetic.

Clientii nostri isi doresc obiecte de design deosebite, durabile, practice si care sa aduca un plus de valoare  spatiului in care isi petrec timpul, la care pot fi co-creatori.

Metal Creativ

Nu am gasit niciun produs.
Back to Top