Mobila Lupascu

      Mobila din lemn masiv nu se demodează niciodată. Liniile clasice sau moderne capătă consistență atunci când este folosit un material de calitate, prelucrat cu ajutorul tehnologiilor moderne.

      Mobila Lupașcu este unul din producătorii autohtoni ce și-a croit un drum sigur pe piață prin produse de calitate, fie executate la comandă, fie prin piese de mobilier de portofoliu.

      Fabrica Mobila Lupașcu este foarte cunoscută și apreciată în zona de sud-est a țării, însă, cu siguranță, calitatea produselor selectate de noi vor face acest nume renumit în întreaga țară.

      Lemnul are valoare doar atunci când este prelucrat cu dragoste, atenție și respect, iar aceste valori le regăsești în oricare din produsele acestei companii, fie că este vorba de mobilier de bucătărie, de sufragerie sau dormitor. Un lucru este cert: lemnul masiv oferă încredere, iar talentul și îndemânarea celor de la Mobila Lupașcu dau naștere unor produse cu adevărat deosebite.

      Vă invităm să descoperiți în paginile site-ului nostru gama de produse selectate de noi pentru biroul sau casa dumneavoastră.

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati ascendent
pe pagina
  1. Noptiera Pat Lemn Masiv Tei Lacuit Alb, ...
    Pret special 757,74  Lei *Pret in magazine 833,51  Lei
  2. Noptiera Pat Lemn Masiv Tei Lacuit Alb, ...
    Pret special 829,40  Lei *Pret in magazine 912,34  Lei
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati ascendent
pe pagina