Tthamisa Lemn Tec

     Înființată în vestul tării, în satul Tipari, com. Coștei, la 11 km de Lugoj si 50 km de Timișoara. Din anul 2012 și până acum, compania TTHAMISA LEMN TEC a parcurs aproape toate etapele evoluției sale pentru a deveni un producator mobila lemn masiv solid și de perspectivă, conectat permanent la realitățile economice din România.

     Firma TTHAMISA LEMN TEC acționează într-o piața dinamică iar ritmul de schimbare a condițiilor concurențiale este accelerat. Pentru fabricarea produselor noastre, folosim tehnologii de ultimă generație. Dispunem de mașini automatizate pentru prelucrarea lemnului masiv/stratificat și finisarea acestuia, astfel rezulta piese de mobila lemn masiv de calitate

     Inovația și calitatea produselor sunt principalele criterii care stau la baza proiectării și alegerii produselor. Toate utilajele noastre respectă normele europene de Sănătate și Securitate a Muncii și Protecției Mediului.

     Obiectivul principal al firmei TTHAMISA LEMN TEC împreuna cu partenerii săi este crearea de produse la o calitate superioară și durabilă.

     Pe lângă prelucrarea lemnului, firma noastră pune la dispoziția clienților și servicii de: lăcuire, frezare, găurire și rindeluire.

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati ascendent
pe pagina
  1. Comoda Lemn Masiv Fag Lacuit Alb cu Veng...
    Pret special 749,00  Lei *Pret in magazine 945,00  Lei
  2. Comoda Lemn Masiv Fag Lacuit Alb, Eva 11...
    Pret special 699,90  Lei *Pret in magazine 945,00  Lei
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati ascendent
pe pagina