Protectie Saltea Lana Merino si Bumbac Organic, 120 x 200 cm

De la 560,00 RON
În stock
SKU
4600011c

Protectie saltea Confort Organic

 

DIMENSIUNI DISPONIBILE :

90x190 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x220 cm, 180x200 cm, 200x200 cm

 

Pled protectie saltea cu umplutura lana naturala merino si exterior Bumbac Organic.

Cu rol de protectie a saltelei, acest pled pentru saltea are dubla valenta, oferind in plus confortul somnului pe o suprafata naturala.

Copmpozitie:
- umplutura 100% lana merino, tratament antimolii TERPESHIELD, dispunere multistrat densitate 600g lana/m2

- exterior 100% bumbac Organic Fiberproof, 110g/m2

 

Avantaje:

- Este usoara

- Non-alergica si anti-acarieni

- Material izolator natural

- Permeabila la aer

-Ajuta la reglarea temperaturii corpului si va permite sa dormiti linistit toata noaptea, indiferent de sezon.

 

 

Tratament antimolii TERPESHIELD

Am inlocuit tratamentul chimic antimolii cu TERPESHIELD Geraniol si Linalool de sursa naturala - un mix de uleiuri esentiale pure 100% naturale ce confera protectie si aromaterapie .

Geraniolul si linaloolul sunt terpene naturale ce se gasesc in uleiuri esentiale pure extrase din plante prin distilarea cu aburi.

Rolul antiinsecticind si antifungic al Terpeshield:
- Indeparteaza moliile si larvele acestora din lana bruta spalata
- Alunga insectele si acarienii
- Impiedica formarea fungilor si a mucegaiului
- Neutralizeaza mirosurile neplacute.

Aromaterapie Terpeshield:
- diminueaza stresul si creste capacitatea de concentrare
- indeparteaza durerile musculare, migrenele, indigestiile si inflamatiile usoare
- deosebit de eficient in caz de insomnie, de neliniste si de palpitatii

Geraniolul si Linaloolul sunt prezente in mod natural in fructe, legume, mirodenii sau plante precum geranium, lemongrass, crin de vale, lavanda, etc. Testele de spalare in laborator au aratat ca nici un reziduu activ nu a fost eliberat in apa de spalare sau in apa de clatire a produselor textile tratate cu Terpeshield.

Tratamentul lanii cu Terpeshield nu contine ftalati, permetrin, disruptori endocrini sau orice alt insecticid sau pesticid chimic. Procesul de tratare nu consuma energie termica.


Dispunerea multistrat

Folosim caiere de lana sub forma de val, dispuse multistrat. Astfel evitam aglomerarea sau migrarea lanei in produs. Straturile de lana au densitati de 150 - 300g/mp, plapumile de iarna si pilotele fiind facute suprapunand doua sau mai multe straturi. Astfel este inglobat mai mult aer in structura umpluturii - sporeste gradul de confort termic al produsului.

In perne folosim aceeasi metoda de impachetare a caierului val. Lana din perne nu migreaza, nu formeaza aglomerari in timp.


Bumbac Organic Fiberproof

Tesatura este 100% Bumbac Organic certificata GOTS, fabricata in Germania.
- Bumbacul nu este peliculizat (nu i se aplica un strat de polimer pentru a impiedica migrarea fibrelor sau a fulgilor de pene din pernele obisnuite).
-
rezistent la migrarea fibrelor de lana prin constructia tesaturii (tesatura deasa din fire fine) si a proceselor mecanice de inchidere a spatiilor dintre firele tesaturii.
-
permeabilitate excelenta la aer si vapori de apa.

 

 

INSTRUCTIUNI DE INGRIJIRE:

Plapuma / pilota se curata de pete doar local, cu o carpa si putina solutie de indepartat petele pe baza de oxigen activ. Produsul nu se spala. Folositi produsul infatat.
Ca o masura de igiena, cand vremea va permite, va sfatuim sa expuneti produsele din lana la soare pentru a evacua umiditatea naturala (transpiratia) ce a ramas din timpul noptii. De asemenea, razele ultraviolete au o actiune puternica de dezinfectare.

 

 

Lanolina - mirosul de lana

Lana merino folosita la produsele Confort Merino este o lana ecologica, 100% pura. Oile de la care provine lana sunt crescute in stane romanesti, fara antibiotice, hormoni sau alte tratamente chimice. In procesul de spalare si curatare am inlocuit detergentii ecologici cu detergenti certificati Organic, pentru a indeparta vegetatia, praful si excesul de grasimi. Rezultatul este o lana nobila, curata, care nu are miros intepator.

Noi nu spalam lana in baie de solutie acid sulfuric pentru indepartarea resturilor vegetale din ea. Aceasta spalare in solutie de acid sulfuric indeparteaza lanolina, substanta responsabila pentru calitatile terapeutice ale lanei.

In procesul nostru de curatare, ultimele resturi vegetale sunt indepartate printr-o operatie tehnologica mecanica, de pieptanare a lanii.

Lana Confort Merino are lanolina pe fibra. Lanolina are un miros specific, miros de lana, care cu timpul se estompreaza (in primele saptamani de utilizare). Mirosul lanolinei este o certitudine a calitatilor terapeutice ale produselor din lana.

Recomandam aerisirea produsului 24-48 de ore inainte de prima utilizare.

Specificatii
Grosimea SalteleiPana la 25cm
Material ExteriorBumbac Organic
Material UmpluturaLana
ProducatorConfort Merino
Write Your Own Review
You're reviewing:Protectie Saltea Lana Merino si Bumbac Organic, 120 x 200 cm
Acorda o nota