Set 6 boluri pentru casa familiei tale, Cesiro, Ø 13 c,m, 450 ml, Maro Cafeniu

Indisponibil
SKU
B2996242
48,00  Lei

Beneficii

Sigure in masina de spalat 

Sigure la microunde

Rezistente, uz frecvent

Stivuibile

  Livrare rapida  

Comanda Minima Produse Cesiro - 79 Ron 

Ambalaj premium, risc minim de deteriorare 

Set 6 boluri pentru casa familiei tale, Cesiro, Ø 13 c,m, 450 ml, Maro Cafeniu
Colectia Cesiro: “Maro Cafeniu”

Culoare:     Maro
Material:    Ceramica
Brand:         Cesiro
Nume Colectie:     “Maro Cafeniu”

Colectiile oferite de Cesiro sunt produse deosebite care doresc sa fie incluse in orice casa. Cesiro respecta planeta Pamant si are grija de casa voastra. Naturale si sigure pentru alimente si sanantate, vasele de ceramica sunt categoric o alegere buna pentru o casa preocupata de mediu. Procesele noastre de productie includ procese automatizate si lucru manual cu o utilizare eficienta a materialelor reciclate. Cesiro este certificat TUV si toate vasele produse de noi sunt certificate pentru siguranta alimentara. In misiunea noastra de a va oferi cele mai bune produse, acordam atentie sigurantei, iar natura este una dintre preocuparile noastre.
Suntem prietenosi cu mediul si de aceea impachetarea produselor noastre considera materiale reciclate. 
Colectia “Maro Cafeniu” face parte din Colectia CLASICA CESIRO care este o Editie Limitata cu forme si culori diverse. Fiind practica si durabila, aceasta colectie este fabricata din ceramica si poate fi folosita in siguranta la masina de spalat, la cuptorul cu microunde sau cuptorul electric. Vesela Cesiro ofera o calitate superioara care rezista testului timpului. 
Farfuriile albe se numara printre cele mai indragite de catre bucatari. Acestea, prin versatilitatea lor pot sustine si evidentia atat feluri de mancare specifice locului, localului sau bucatarului sef. Acasa, multi dintre noi prefera farfuriile in culori clasice, prietenoase cu toate felurile de mancare pregatite in familie sau comandate de la restaurantul favorit.
MARO este culoarea pamantului si padurii. Este solid, de incredere si ajuta la creerea unei atmosfere confortabile si primitoare. Este culoarea care comunica putere, maturitate. Cei care aleg aceasta culoare au o nevoie crescuta de confort fizic, siguranta, stabilitate si liniste.
Acest set de farfurii include:
6 Boluri: 13 cm diametru, 450 ml capacitatea

Specificatii
Tip ProdusBol
FormaRotund
Numar Piese/Set6
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Set 6 boluri pentru casa familiei tale, Cesiro, Ø 13 c,m, 450 ml, Maro Cafeniu
Acorda o nota
Imagini