Topper Memory Complete 5cm cu Husa Aloe Vera Detasabila

În stock
SKU
perspective-295-c
414,44  Lei
Il poti primi incepand de Miercuri, 29 Mar.

TOPPERRUL MemoryFOAM este facut doar din strat de memory de 5 cm.

Husa detasabila rezistenta la repetate spalari, este un material placut la atingere. Are toate beneficiile pe care le ofera produsele din spuma cu memorie - confort incredibil si senzatie de imponderabilitate.Aceste proprietati permit mularea dupa forma corp pentru confort personalizat, mentinand o postura corecta a coloanei vertebralesi cervicale, favorizand circulatia sangelui si evitand neplacutele furnizaturi. Spuma cu memorie a revolutionat felul in care se odihneste corpul pe durata somnului. Aceasta previne declansarea durerilor dupa un somn lung.

 Structura:Strat de MemoryFOAM 50 mm. + straturile textile.MEMORYfoam densitate GV5018, 50kg/mp PREMIUMclass.

-complet (densitate foarte ridicata), duritate 18Kpa (duritate foarte mica =ofera senzatie extrem de moale)

Husa:Husa este detasabila avand fermoar rezistent pe 4 laturi pentru a permite folosirea saltelei in mod continuu. Fetele husei se pot spala alternativ, fiind detasabile: o jumatate a husei pe saltea, una la spalat!Husa saltelei este lavabila (se spala) pana la 40 gr CC in masina de spalat, se usuca foarte repede, rezistente la spalari repetate, nu se deformeaza dupa spalare, nu necesita calcare pentru ca nu se sifoneaza.

Tesatura culoare crem, imprimat Aloe Vera de culoare verde. Tesatura foarte placuta la atingere.Materialul husei este de calitate superioara, avand acelasi grad de elasticitate ca si miezul, asigura o mare permeabilitate a aerului; Confortul climatic este garantat de umplutura speciala realizata din fibra de poliester impreuna cu straturile textile de acoperire tip "Tricot", matlasat cu vata siliconica densa 150 gr/mp pe suport TNT de 15gr/mp, si tesatura de 260 gr/mp. 

Toate straturile textile sunt matlasate, cu forma geometrica tip "Valuri" pe toata suprafata saltelei. Husa detasabila si lavabila la masina 30-40gr C.Tesatura este certificata international cu Standard international 100 Oeko-Tex.

Inaltime: 50 mm.

Greutate maxima recomandata: 130 kg/persoanaDestinatie: copii&adulti;

Beneficiile si avantajele:
- Transforma saltelele prea tari intr-o suprafata de dormit comoda;
- Elibereaza presiunea arcurilor separate dintr-o saltea uzata;
- Sustine coloana si se adapteaza corpului;
- Reduce punctele de presiune, din zona umerilor, coloanei si soldurilor;
- Se adapteaza la temperatura corpului;

Specificatii
Tip ProdusTopper
Material UmpluturaBurete cu Memorie
Nivel FermitateMoale
Densitate50 Kg/m3
Grosime (cm)5
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Topper Memory Complete 5cm cu Husa Aloe Vera Detasabila
Acorda o nota
Imagini