Umplutura/Vatelina Perne, Vatelina pentru jucarii, tip Bilute SuperBall

Rating:
100% of 100
20,05 RON
În stock
SKU
8029000002694
Il poti primi incepand de Marti, 03 Mar. Comanda acest produs in urmatoarele

 

Umplutura poliesterica hipoalergenica* antiaglomeranta siliconizata tip bilute marca SuperBall®

Avantajele umpluturii siliconizate hipoalergicedin poliester 100% tip bilute marca SuperBall®:

class=pull-center
class=pull-center
class=pull-center

Umplutura siliconizata hipoalergica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® reprezinta prima alegere pentru inlocuirea umpluturilor obiÀ¦Ã…¸nuite precum À¦Ã…¸i pentru a fabrica produse de calitate deosebita.

In comparatie cu o perna umpluta cu fibra obiÀ¦Ã…¸nuita, perna umpluta cu umplutura siliconizata hypoalergica poliester 100% tip bilute marca SuperBall®are urmatoarele avantaje:

Hipoalergenica Elasticitate Durata Aer Masaj Spalare Reduce Spalare Inalbire
Hipoalergenica Elasticitate Durata Aer Masaj Spalare la maÈ€ž¢ina Reduce sforaitul Lavabila la 95 °C Inalbire

 

Hipoalergenica
hipoalergicaFata de umpluturile obiÀ¦Ã…¸nuite, pentru productia umpluturii siliconizate poliester 100% tip bilute marca SuperBall® folosim materii prime speciale À¦Ã…¸i sterile cu un potential mult diminuat de a cauza o reactie alergica (alergie). Tehnologia automata de productie ce permite controlul deplin asupra fiearei etape tehnologice garanteaza puritatea absoluta À¦Ã…¸i absenta micro-organismelor, aceÀ¦Ã…¸tia fiind factori pe care ii controlam la fiecare lot ce iesedin productie. Conditiile speciale de depozitare, manipulare À¦Ã…¸i transport pe care le aplicam cu strictete asigura fara riscuri caracterul hypoalergic al umpluturii pâna la clientul final care este primul ce atinge umplutura cu mâna. Absenta substantelor periculoase este garantata de certificarea conform standardului OEKO-TEX® 100 (clasa I *).
Certificat OEKO-TEX 100 (.pdf)

 

Mai multa elasticitate:
elasticitateUmplutura folosita pentru o perna obiÀ¦Ã…¸nuita este fibra cardata. Acest tip de umplutura este structurat in principaldintr-o singura fibra. Elasticitatea umpluturii este aceeaÀ¦Ã…¸i À¦Ã…¸i depinde de elasticitatea unei singure fibre. Dar umplutura siliconizata hypoalergica poliester 100% tip bilute marca SuperBall®este sub forma de bile, fiecare bila se compunedin mai mult de 50 de fibre. In afara de insaÀ¦Ã…¸i elasticitatea unei singure fibre, bila are de asemenea o mare elasticitate in toate directiile, incomparabila cu elasticitatea unei singure fibre. Motivul este acela ca fibrele rasucite sunt incurcate intre ele À¦Ã…¸i fiecare bila are un stres de expandare spre exterior care face bila doar sa se extinda in loc sa se comprime.

 

Durata mare de utilizare:
durataDatorita faptului ca umplutura este preaglomerata in bilute individuale (fibra buclata sau ciorchine) de dimensiunea unei perle, rezulta o capacitate antiaglomeranta foarte buna, ceea ce inseamna ca iÀ¦Ã…¸i va pastra proprietatile initiale o mare perioada de timp, chiar dupa foarte multe spalari sau dupa ce perna a fost presata / vidata un timp indelungat.

 

Mai multa permeabilitate a aerului:
aerUmplutura siliconizata hypoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® contine bile granulare. Vorbind teoretic, contactuldintre bile este un punct. Chiar daca bilele sunt deformate sub presiune, spatiul permeabil de aer care exista intre bile este totuÀ¦Ã…¸i mult mai mare comparat cu aceladintre fibrele individuale. Acest fapt va mentine interiorul pernei uscat À¦Ã…¸i comfortabil fara miros À¦Ã…¸i inmultirea microbilor este redusa la minim.

 

Efectul micro-masajului prin miÈ€ž¢care:
masajBiluteledin umplutura siliconizata hypoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® sunt relativ bile libere in interiorul miezului pernei. In afara de deformatia sub presiune, bilele de asemenea vor fi subiectul micro-miÀ¦Ã…¸carilor relative in functie de gestul persoanei care doarme. De aceea persoana care doarme va obtine efectul unui micro-masaj prin miÀ¦Ã…¸care. Astfel de masaj va deveni chiar À¦Ã…¸i mai bun prin respiratia persoanei care doarme. Forma de bila face ca materialul fetei de perna sa devina uÀ¦Ã…¸or neregulat. Când persoana care doarme iÀ¦Ã…¸i miÀ¦Ã…¸ca pielea pe o asemenea suprafata a materialului, efectul de masaj va fi mai evident.
Se spala in maÈ€ž¢ini:
spalareBiluteledin umplutura siliconizata hipoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall®, având caracter antiaglomerant, iÀ¦Ã…¸i vor mari volumul dupa eliberarea presiunii exercitate datorita elasticitatii in toate directiile. In acest fel bilele pot umple automat tot spatiuldin interiorul pernei. Ele pot pastra forma originala chiar dupa spalarea in masini. Testele facute de catre organizatii autorizatedin Canada au aratat ca proportia de elasticitate este mai mare de 98% dupa ce umplutura este spalata de 200 de ori.
Reducerea sforaitului:
sforaitDatorita celei mai potrivite proportii de elasticitate pentru corpul omenesc, umplutura siliconizata hipoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® poate asigura intreg suportul pentru cap, gât À¦Ã…¸i umeri pentru a sustine forma capului. Bilutele pot preveni rigidizarea gâtului, durerea oricarei regiuni a gâtului À¦Ã…¸i a umerilor. Ele de asemenea pot pastra neshimbata forma naturala a coloanei vertebrale când o persoana doarme pe o parte À¦Ã…¸i mentine unghiul de inclinare la 5 grade când se doarme pe spate pentru a permite o respiratie liniÀ¦Ã…¸tita À¦Ã…¸i pentru a reduce sforaitul.

 

Lavabila la 95 grade Celsius:
temperaturaDoar umplutura noastra poliester 100% tip bilute marca SuperBall® este lavabila la 95 de grade Celsius. Aceasta temperatura foarte inalta de spalare reduce À¦Ã…¸ansa de supravietuire a acarienilor À¦Ã…¸i a bacteriilor la minim. Se preteaza pentru fabricarea produselor destinate copiilor, celor alergici, dar À¦Ã…¸i pentru produsele destinate spitalelor À¦Ã…¸i centrelor Health Care.

 

Permite inalbire:
inalbireUmplutura noastra poliester 100% tip bilute marca SuperBall® permite inalbirea folosind agenÈ‚¬ºii standard de inalbiredin comerÈ‚¬º À¦Ã…¸i curatarea profesionala chimica. Nu iÈ€ž¢i va pierde caracteristicile principale nici dupa inalbiri repetate. Se preteaza pentru fabricarea produselor destinate hotelurilor, spitalelor À¦Ã…¸i centrelor Health Care.
* Clasa I (cea mai dura) de produse certificate OEKO-TEX® 100 cuprinde textile È€ž¢i jucariidin material textil pentru bebeluÈ€ž¢i È€ž¢i copii pâna la implinirea vârstei de trei ani.

In domeniul umpluturilor umplutura siliconizata hypoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® este produsul cel mai noudin punct de vedere À¦Ã…¸tiintific À¦Ã…¸i tehnologic.

hypoallergenicmed-2

Disponibila in diferite grade de preaglomerare À¦Ã…¸i dimensiuni ale bilutelor - duritate À¦Ã…¸i densitate ajustabila.

Caracteristicile umpluturii siliconizate poliester 100% tip bilute marca SuperBall®:

  • tip bilute (perle / ciorchine / fibra buclata)
  • caracter antiaglomerant
  • hipoalergenica
  • preaglomerata (diferite grade de preaglomerare disponibile)
  • fabricatadin fibre pure À¦Ã…¸i sterile de poliester cu lumen, conjugate À¦Ã…¸i siliconizate de cea mai buna calitate
  • rezistenta la frecare, la intindere, la tasare la compresie À¦Ã…¸i la vidare
  • rezistenta la majoritatea chimicalel
Specificatii
Livrare in1-3 Zile
CuloareAlb
Tip ProdusCu Reducere
ProducatorSomnart - Minetconf
Write Your Own Review
You're reviewing:Umplutura/Vatelina Perne, Vatelina pentru jucarii, tip Bilute SuperBall
Acorda o nota