Umplutura/Vatelina Perne, Vatelina pentru jucarii, tip Bilute SuperBall

În stock
SKU
8029000002694
Rating:
100% of 100
Special Price 19,38 RON *Pret in magazine 21,49 RON
Made in Romania
Il poti primi incepand de Marti, 11 Mai

 Beneficii

Hipoalergenica

Lavabila 95gr C

Fara substante periculoase

Nu se aglomereaza

 • Ambalata in saci foarte rezistenti, 15 Kg per sac.
 • Comanda rapida sau informatii telefon 0729 627 228
 • Livrare gratuita in toata tara pentru comenzi de peste 300 lei.
 • Produs fabricat cu grija in Romania.
 • Plata in 3 rate fara dobanda folosind cardurile:

 

 

Umplutura poliesterica hipoalergenica* antiaglomeranta siliconizata tip bilute marca SuperBall®

Avantajele umpluturii siliconizate hipoalergicedin poliester 100% tip bilute marca SuperBall®:

class=pull-center
class=pull-center
class=pull-center

Umplutura siliconizata hipoalergica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® reprezinta prima alegere pentru inlocuirea umpluturilor obisnuite precum si pentru a fabrica produse de calitate deosebita.

In comparatie cu o perna umpluta cu fibra obisnuita, perna umpluta cu umplutura siliconizata hypoalergica poliester 100% tip bilute marca SuperBall®are urmatoarele avantaje:

Hipoalergenica Elasticitate Durata Aer Masaj Spalare Reduce Spalare Inalbire
Hipoalergenica Elasticitate Durata Aer Masaj Spalare la masina Reduce sforaitul Lavabila la 95 °C Inalbire

 

Hipoalergenica
hipoalergicaFata de umpluturile obisnuite, pentru productia umpluturii siliconizate poliester 100% tip bilute marca SuperBall® folosim materii prime speciale si sterile cu un potential mult diminuat de a cauza o reactie alergica (alergie). Tehnologia automata de productie ce permite controlul deplin asupra fiearei etape tehnologice garanteaza puritatea absoluta si absenta micro-organismelor, acestia fiind factori pe care ii controlam la fiecare lot ce iesedin productie. Conditiile speciale de depozitare, manipulare si transport pe care le aplicam cu strictete asigura fara riscuri caracterul hypoalergic al umpluturii pana la clientul final care este primul ce atinge umplutura cu mana. Absenta substantelor periculoase este garantata de certificarea conform standardului OEKO-TEX® 100 (clasa I *).
Certificat OEKO-TEX 100 (.pdf)

 

Mai multa elasticitate:
elasticitateUmplutura folosita pentru o perna obisnuita este fibra cardata. Acest tip de umplutura este structurat in principaldintr-o singura fibra. Elasticitatea umpluturii este aceeasi si depinde de elasticitatea unei singure fibre. Dar umplutura siliconizata hypoalergica poliester 100% tip bilute marca SuperBall®este sub forma de bile, fiecare bila se compunedin mai mult de 50 de fibre. In afara de insasi elasticitatea unei singure fibre, bila are de asemenea o mare elasticitate in toate directiile, incomparabila cu elasticitatea unei singure fibre. Motivul este acela ca fibrele rasucite sunt incurcate intre ele si fiecare bila are un stres de expandare spre exterior care face bila doar sa se extinda in loc sa se comprime.

 

Durata mare de utilizare:
durataDatorita faptului ca umplutura este preaglomerata in bilute individuale (fibra buclata sau ciorchine) de dimensiunea unei perle, rezulta o capacitate antiaglomeranta foarte buna, ceea ce inseamna ca isi va pastra proprietatile initiale o mare perioada de timp, chiar dupa foarte multe spalari sau dupa ce perna a fost presata / vidata un timp indelungat.

 

Mai multa permeabilitate a aerului:
aerUmplutura siliconizata hypoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® contine bile granulare. Vorbind teoretic, contactuldintre bile este un punct. Chiar daca bilele sunt deformate sub presiune, spatiul permeabil de aer care exista intre bile este totusi mult mai mare comparat cu aceladintre fibrele individuale. Acest fapt va mentine interiorul pernei uscat si comfortabil fara miros si inmultirea microbilor este redusa la minim.

 

Efectul micro-masajului prin miscare:
masajBiluteledin umplutura siliconizata hypoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® sunt relativ bile libere in interiorul miezului pernei. In afara de deformatia sub presiune, bilele de asemenea vor fi subiectul micro-miscarilor relative in functie de gestul persoanei care doarme. De aceea persoana care doarme va obtine efectul unui micro-masaj prin miscare. Astfel de masaj va deveni chiar si mai bun prin respiratia persoanei care doarme. Forma de bila face ca materialul fetei de perna sa devina usor neregulat. Cand persoana care doarme isi misca pielea pe o asemenea suprafata a materialului, efectul de masaj va fi mai evident.
Se spala in masini:
spalareBiluteledin umplutura siliconizata hipoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall®, avand caracter antiaglomerant, isi vor mari volumul dupa eliberarea presiunii exercitate datorita elasticitatii in toate directiile. In acest fel bilele pot umple automat tot spatiuldin interiorul pernei. Ele pot pastra forma originala chiar dupa spalarea in masini. Testele facute de catre organizatii autorizatedin Canada au aratat ca proportia de elasticitate este mai mare de 98% dupa ce umplutura este spalata de 200 de ori.
Reducerea sforaitului:
sforaitDatorita celei mai potrivite proportii de elasticitate pentru corpul omenesc, umplutura siliconizata hipoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® poate asigura intreg suportul pentru cap, gat si umeri pentru a sustine forma capului. Bilutele pot preveni rigidizarea gatului, durerea oricarei regiuni a gatului si a umerilor. Ele de asemenea pot pastra neshimbata forma naturala a coloanei vertebrale cand o persoana doarme pe o parte si mentine unghiul de inclinare la 5 grade cand se doarme pe spate pentru a permite o respiratie linistita si pentru a reduce sforaitul.

 

Lavabila la 95 grade Celsius:
temperaturaDoar umplutura noastra poliester 100% tip bilute marca SuperBall® este lavabila la 95 de grade Celsius. Aceasta temperatura foarte inalta de spalare reduce sansa de supravietuire a acarienilor si a bacteriilor la minim. Se preteaza pentru fabricarea produselor destinate copiilor, celor alergici, dar si pentru produsele destinate spitalelor si centrelor Health Care.

 

Permite inalbire:
inalbireUmplutura noastra poliester 100% tip bilute marca SuperBall® permite inalbirea folosind agentii standard de inalbiredin comertsi curatarea profesionala chimica. Nu iti va pierde caracteristicile principale nici dupa inalbiri repetate. Se preteaza pentru fabricarea produselor destinate hotelurilor, spitalelor si centrelor Health Care.
* Clasa I (cea mai dura) de produse certificate OEKO-TEX® 100 cuprinde textile si jucariidin material textil pentru bebelusi si copii pana la implinirea varstei de trei ani.

In domeniul umpluturilor umplutura siliconizata hypoalergenica poliester 100% tip bilute marca SuperBall® este produsul cel mai noudin punct de vedere stiintific si tehnologic.

hypoallergenicmed-2

Disponibila in diferite grade de preaglomerare si dimensiuni ale bilutelor - duritate si densitate ajustabila.

Caracteristicile umpluturii siliconizate poliester 100% tip bilute marca SuperBall®:

 • tip bilute (perle / ciorchine / fibra buclata)
 • caracter antiaglomerant
 • hipoalergenica
 • preaglomerata (diferite grade de preaglomerare disponibile)
 • fabricatadin fibre pure si sterile de poliester cu lumen, conjugate si siliconizate de cea mai buna calitate
 • rezistenta la frecare, la intindere, la tasare la compresie si la vidare
 • rezistenta la majoritatea chimicalel
Specificatii
CuloareAlb
Tip ProdusCu Reducere
ProducatorSomnart - Minetconf
Write Your Own Review
Scrie review pentru:Umplutura/Vatelina Perne, Vatelina pentru jucarii, tip Bilute SuperBall
Acorda o nota