DESCRIERE FINISAJE SI DETALII PLATA

 

1. Detalii Comanda si Plata

 • Fiecare din produsele Szel Mob sunt realizate la comanda si necesita plata unui avans de 300 Ron. Click aici pentru a plati avansul fara comision folosind cardul bancar sau puteti plati prin ordin de plata. Pentru a plati cu OP aici gasiti toate informatiile necesare. 
 • Mai jos puteti gasi toate detaliile legate de finisajele si culorile cu care poate fi personalizat fiecare produs Szel Mob.
 

2.Finisaje Standarde – produsele aflate pe site se pot comanda Online, numai in aceste tipuri de finisare

 

nefinisat

Nefinisat: Mobila este doar slefuita, nefinisata – este alegerea celor care vor sa aplice un finisaj propriu. In productia noastra sunt alese doar partile cele mai sanatoase si frumoase din lemn, astfel daca aplicati un finisaj  transparent, nu o sa va deranjeze eventual impuritati, sau decolorarea.

 

 

ceruit.png

Ceruit: Este finisajul cel mai calduros, obtinut prin bait si ceara de calitate premium adusa din Europa de West. Finisajul ceruit reda aparenta naurala a lemnului si este compatibil cu nuantele maro inchis care erau la moda mai demult.

 

 

vopsit.png

Vopsit: Este finisajul cel mai popular pe Made Romania. Se obtine prin mai multe straturi de vopsea ecologica pe baza de apa. Vopsea este de inalta calitate si nu este toxic, adica puteti alege si pentru mobila destinata camerei de copii. Puteti alege dintre mai mult de 30 de nuante. Finisajul vopsit acopera lemnul in totalitate, dar datorita technologiei avansate lasa vizibil usor fibra lemnului de dedesubt. Prin alegerea finisajului « «Vopsit »  puteti decora si utila camerele caminului dvs. , dar totodata puteti crea harmonie de culori, puteti fi indrazneti la contraste intre culoarea mobilei si restul de culori in camera, puteti accentua modernul, clasicul sau puteti fi la moda, datorita culorilor multiple posibile.

 

vopsit_antichizat.png

Vopsit Antichizat: Puteti alege fiecare culoare din categoria “Vopsit” in varianta antichizata. Acest proces este facut absolut manual de colegii nostrii specialisti. Astfel nu exista doua mobile exact identice, fiecare fiind un unicat din punct de vedere a finisarii. Finisajul antic are efectul de parca mobila ar fi folosita déjà de foarte multi ani, are un aspect patinat, foarte placut.

 

 

straturi_de_culori_antichizat.png

2 straturi de culori antichizat: Este similar cu finisajul Vopsit Antichizat, dar aici puteti alege 2 straturi diferite unul de dedesubt si unul de deasupra. Alegerea puteti face doar pentru culorile din categoria Vopsit ; culoarea finala va fi stratul 2 ales de dvs. , iar la antichizarile o sa fie vizibil usor primul strat ales de dvs. Prin aceasta metoda se pot crea si contraste puternice cum ar fi negru cu alb, dar de exemplu daca doriti sa cumparati o mobila alba, dar mai aveti ceva gri in camera puteti comanda mobila cu finisaj « 2 straturi de culori antichizat » , pentru primul strat alegeti gri, iar pentru al doilea strat alb, astfel o sa aveti o mobila alba dar cu antichizare gri prin care aduceti culorile din camera dvs. in harmonie absoluta. 

 

dublu_color.png

Dublu Color: Daca doriti sa obtineti un contrast si mai puternic decat finisajul cu 2 straturi, atunci alegeti pentru mobila dvs. finisajul « dublu color«. Acesta inseamna ca puteti comanda o culoare pentru interiorul mobilei si alta pentru exterior ; sau puteti comanda o culoare pentru blatul produsului, si alta pentru partea de jos.

In aceasta categorie de finisaj puteti alege nu numai dintre culorile vopsite, dar si din categoria « Ceruit », sau din categoria « Periat », ba mai mult, si in categoria « Periat Adanc » Putem garanta ca dvs. puteti crea cele mai interesante combinatii si corpurile cele mai indraznete si originale selectand aceasta categorie de finisaj, care sa fie drept comoara camerei dvs.

 

3.Finisaje Speciale – in cazul in care alegeti aceste tipuri de finisare pentru produsele pe care vreti sa le comandati, trebuie sa luati legatura direct cu operatorii call center Made Romania la nr : 0377 100 535

Nu se pot comanda ONLINE!

 

Triplucolor: Inseamna ca, pe mobilierul selectat sunt 3 culori diferite. 

 

Multicolor: Finisajul Multicolor inseamna ca, pe mobilierul selectat sunt mai mult de 2 culori diferite. 

 

 

 

Periat: In aceasta categorie sunt 2 culori vintage posibile de comandat. Finisajul periat este de fapt un proces complex de 7 pasi diferite, prin care mobila este in aceasi timp protejata prin lacuire, dar si fibra lemnului este accentuat prin bait si adaugarea unei patine speciale. Periajul este facut usor cu mana, astfel suprafata este una fina, si foarte placuta la atingere.

 

 

Periat adanc : Prin aceasta technologie suprafata lemnului este periat dur, partile moale dintre inele anuale de crestere sunt indepartate, iar lemnul este tratat cu bait, patina si la sfarsit lac sau ulei in functie de culoarea alesa. La finisajul « «Periat adanc » senzatia de lemn masiv este si mai puternic accentuat, suprafata este una mai dura, mai solida la atingere, si mai resistenta la mici impacturi. Acest finisaj este cel mai special atat din punct de vedere procedura de productie, cat si rezultatul final. Aparenta mobilei este intr-adear una unica, fara egal.

Stejar: exista 8 nuante elegante pentru lemnul robust stejar. Aceste culori se pot alege in mod standard doar pentru blaturile produselor TOP OAK, dar daca contactati producatorul exista posibilitatea de a comanda fiecare produs Szel-Mob complet din stejar in cele 8 nuante disponibile, care sunt uleiate sau lacuite.

 

Finisaje cu ceara disponibile atat pentru lemnul masiv de pin cat si stejar. ( codul de culoare este prezent in partea dreapta a imaginii)

 • P001
   
 • P002
   
 • P056
   
 • P062

Machine brushed + lacquer or oil

 

Finisaj prin periere adanca a fibrei lemnoase - Disponibil atat pentru lemnul masiv de pin cat si stejar.( codul de culoare este prezent in partea dreapta a imaginii)

 
 

Finisaje disponibile doar pentru stejar. ( codul de culoare este prezent in partea dreapta a imaginii)

 

Culori vopsea - Disponibile doar pentru lemnul masiv de pin si molid. ( codul de culoare este prezent in partea dreapta a imaginii)