Livrari

MadeRomania.ro livrează comenzi in intreaga țară, prin serviciul de curierat. Astfel, coletul ajunge direct la ușa dumneavoastră.

 

Costul de livrare al produselor comercializate prin Maderomania.ro este:

- 24.9 pentru comenzile mai mici de 300 Ron

  • Gratuit pentru comenzile mai mari de 300 Ron indiferent de localitatea de destinatie. Exceptie fac acele produse care au specificat in pagina de produs costul de livrare aferent. 
  • Pentru corpurile de de mobilier mai scumpe de 3000 ron sau pentru cele voluminoase transportul va fi realizat cu transport dedicat. Pentru acest acest tip de expediere din nefericire nu putem incasa ramburs, plata comenzii realizandu-se prin OP sau cu cardul cel tarziu in ziua incarcarii produselor. 

Pentru o cât mai bună siguranță a produselor, coletele sunt livrate in ambalajul original al producătorului perfect dimensionate și securizate. Pentru situatii excepționale, marfa este asigurată.

In cazul in care la livrare constatați o deteriorare evidentă a produsului, aveți dreptul de a refuza primirea coletului sau puteți face mențiuni pe confirmarea de primire. Pentru remedierea situatiilor in care un produs este livrat deteriorat aveti responsabilitatea de a anunta Made Romania in termen de maxim 2 zile lucratoare. In caz contrar Made Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele deteriorate. 

In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare, va rugam sa solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor. Constatarile referitoare la integritatea coletelor sau a continutului se vor face obligatoriu in prezenta agentului curier. Orice reclamatie ulterioara livrarii nu va fi luata in considerare decat insotita de procesul verbal de constatare emis de agentul curier.

Pentru reclamatiile facute fara a detine un proces verbal de constatare emis de agentul curier, va rugam sa va adresati firmei de curierat care a efectuat livrarea comenzii.

Coletele expediate de noi sunt livrate folosind serviciile DPD, Urgent-Cargus si Fan Courier.

In cazul produsele cu volum ridicat, din aceasta categorie facand parte: canapele, coltare, paturi, biblioteci, vitrine si orice alt corp de mobilier cu o latura mai mare de 1m livrarea se poate face cu curier propriu Made Romania. Produsul va fi receptionat de catre client la parterul blocului sau in fata casei clientului. Urcarea coletelor reprezinta responsabilitatea cumparatorului.

In cazul in care doriți să beneficiați de clauza de returnare, costul de transport este suportat de către client. Returul poate fi trimis pe adresa noastră cu orice companie de curierat, fără taxe de ramburs. Pentru detalii privind condițiile de returnare, va rugam sa cititi pagina de Termeni și condiții.

 

Returnarea produselor trebuie facută la adresa;

 

Adresa Made Romania.

Sc Sellrom Servicii SRL : Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 128, localitatea Tecuci, Judetul Galati

 

Timpul de livrare este  de 24-48 de ore in atat pentru localitatile din reteaua DPD, Same Day sau Nemo Expres.