Livrari

MadeRomania.ro livrează comenzi in intreaga țară, prin serviciul de curierat. Astfel, coletul ajunge direct la ușa dumneavoastră.

 

Costul de livrare al produselor comercializate prin Maderomania.ro este:

- 19.9 pentru comenzile mai mic de 300 Ron

- Gratuit pentru comenzile mai mari de 300 Ron indiferent de localitatea de destinatie. 

Pentru o cât mai bună siguranță a produselor, coletele sunt livrate in ambalajul original al producătorului perfect dimensionate și securizate. Pentru situatii excepționale, marfa este asigurată.

In cazul in care la livrare constatați o deteriorare evidentă a produsului, aveți dreptul de a refuza primirea coletului sau puteți face mențiuni pe confirmarea de primire. Pentru remedierea situatiilor in care un produs este livrat deteriorat aveti responsabilitatea de a anunta Made Romania in termen de maxim 2 zile lucratoare. In caz contrar Made Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele deteriorate. 

Coletele expediate de noi sunt livrate folosind serviciile DPD, Urgent-Cargus si Fan Courier.

 

In cazul in care doriți să beneficiați de clauza de returnare, costul de transport este suportat de către client. Returul poate fi trimis pe adresa noastră cu orice companie de curierat, fără taxe de ramburs. Pentru detalii privind condițiile de returnare, va rugam sa cititi pagina de Termeni și condiții.

 

Returnarea produselor trebuie facută la adresa;

 

Adresa Made Romania.

Sc Sellrom Servicii SRL : Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 128, localitatea Tecuci, Judetul Galati

 

Timpul de livrare este  de 24-48 de ore in atat pentru localitatile din reteaua DPD, Urgent-Cargus si Fan Courier.

Istoricul tău de navigare
No recently views items
Sterge toate filtrele