Alprom

 Alprom are ca obiect principal de activitate comercializarea ALPROM S.A. Pitesti se numara printre liderii industriei de mobila din România si Estul Europei datorita orientarii spre calitate, capacitatilor mari de prelucrare a lemnului, si a experientei solide în domeniu, începând cu 1963. Marca Alprom reprezinta mobila autentica, recunoscuta prin calitate si durabilitate.

     Linia de produse consta în mobilier în design clasic si modern, în lemn masiv sau partial masiv pentru: sufragerie, dormitor, living si hotel. tintim excelenta în toate etapele mestesugului lemnului, si astfel reusim sa colectam materia prima, sa o procesam pas cu pas si în final sa îi dam forma unei piese de mobilier de înalta calitate în design elegant. Principalele esente în care lucram sunt stejar, fag, plop si alte tipuri specifice pentru zona est-europeana.

     Alprom S.A. este recunoscut ca si furnizor traditional de produse de mobila pentru piata vest-europeana, reusind sa realizeze o cifra de afaceri de peste 12 de milioane de Euro, din care exportul reprezinta 70%. Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri excelenta în productia de mobilier printr-o linie completa de produse durabile, de înalta calitate, cu un design elegant si finisaje impecabile.

Categories

  View as Grid List

  4 Items

  Set Descending Direction
  pe pagina
  1. Set Dormitor Lemn Masiv Culoare Alb Anti...
   De la 8.160,40 RON
   Livrare de: Joi, 21 Jan
  2. Set Dormitor Lemn Masiv Culoare Nuc, Mod...
   De la 8.160,40 RON
   Livrare de: Joi, 21 Jan
  3. Pat 140*200 tapitat, Crem cu Patina, Col...
   De la 3.319,20 RON
   Livrare de: Joi, 21 Jan
  4. Sale
   Bufet 4 Usi si 4 Sertare, Crem cu Patina...
   Special Price 5.421,60 RON *Pret in magazine 6.024,49 RON
   Livrare de: Joi, 21 Jan
  View as Grid List

  4 Items

  Set Descending Direction
  pe pagina