Art Glass Gherla

    Dacă vrei să știi mai multe despre arta de a crea obiecte din sticlă, trebuie să ajungi în Gherla, un oraș din inima Transilvaniei recunoscut încă din perioada interbelică prin spiritul antreprenorial al locuitorilor săi.

     Pe locul fabricilor de gheață, de săpun sau de nasturi au fost construite, în ultimele decade ale secolului trecut, mai multe fabrici de sticlă a căror tradiție a rămas adânc întipărită în istoria acestui oraș.

     Dragostea pentru această meserie renaște și astăzi prin ateliere și mici fabrici care produc adevărate opere de artă.

     Deco Glass este o astfel de fabrică, nouă, dar născută într-un oraș cu o bogată istorie în industria sticlăriei, iar acest lucru îl simți imediat în pasiunea cu care oamenii de aici îți vorbesc despre modul în care materia primă este transformată în sticlă de cea mai bună calitate, luând forme desenate acum cu ajutorul calculatoarelor moderne și a oamenilor școliți la cursuri de design din țară sau din străinătate.

     Pahare, vaze sau boluri de sticlă se remarcă prin linii moderne, găsindu-și ușor locul în orice casă în care sunt apreciate lucrurile create cu pasiune și bun gust.

     Multe din produsele realizate în fabrică Deco Glass de la Gherla iau deja calea exportului, fiind apreciate pe măsură în țările vestice. Cu siguranță, la fel de mult vor fi apreciate și de clienții Made România.

     Produsele Deco Glass pot fi admirate și adăugate în coșul de cumpărături din secțiunea de decoratiuni.

Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

Setati ascendent
pe pagina