Ceramica Marginea

Sunt puține afacerile ce se pot lăuda că au în spate o istorie de mii de ani, iar Ceramica Marginea este una din acestea. Chiar dacă în vremurile străvechi, mecanismul unei afaceri profitabile nu era pus la punct, tehnica și modul de lucru au fost foarte puțin schimbate peste secole, nealterând, însă, frumusețea și rezistența produselor obținute.

      Ceramica de Marginea este recunoscută în lume în special prin culoarea neagră dată de tipul de lut și procedeele de ardere folosite. Meseria de olar este una de tradiție în Marginea și, indiferent de vremurile trăite, meșteșugul și dragostea de a crea obiecte utile și în același timp extrem de frumoase dintr-o simplă mână de lut, au rămas nealterate.

      Dacă nu ați fost sau nu ajungeți prea curând la Marginea unde puteți să vizitați muzeul obiectelor de lut create aici, puteți să comandați acum de pe site-ul nostru adevărate piese de muzeu ce vor da o notă aparte casei dumneavoastră. Vaze, sfeșnice sau farfurii frumos decorate pot deveni decorațiuni extraordinare într-o cameră indiferent de stilul modern sau clasic adoptat.

      Deopotrivă, produsele de la Marginea pot fi cadouri excelente pe care le puteți face celor dragi sau le puteți oferi, ca simbol al tradițiilor românești, cunoscuților sau partenerilor de afaceri din străinătate.

      Găsiți pe site-ul nostru o gamă largă de produse extraordinare create cu migală de mâinile olarilor de la Marginea, din lutul scăldat de Sucevița, ars în cuptoarele ceva mai moderne decât acum câteva sute sau mii de ani și lustruite și decorate cu mult talent de oamenii din atelierele din acea zonă.

      Poți spune cu adevărat că fiecare astfel de produs înseamnă un pic din istoria străbunilor noștri. Te invităm să le descoperi și să le apreciezi la adevărata lor valoare.

Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

Setati ascendent
pe pagina