Confort Merino

     Confort Merino înseamnă, mai presus de orice, o familie. Ne dedicăm dezvoltării unor produse excepționale pentru pat, care să ofere un somn de calitate. Toate produsele noastre sunt manufacturate pe plan local, în Piatra Neamț, folosind lână de cea mai bună calitate - Merinos, strânsă și prelucrată în România.

     Produsele Confort Merino sunt naturale, durabile, confortabile și întotdeauna realizate cu grijă și dragoste. Dorința noastră este de a oferi iubitorilor de lână, produse de înaltă calitate, 100% naturale.

     Oferim o gamă completă de articole de pat - pilote, plăpumi, perne, saltele adiționale, precum și multe elemente de confort pentru casă. Ne-am îndrăgostit de lână pentru simplitatea sa și puritatea naturală și o prețuim pentru calitățile sale vindecatoare. In final am devenit dependenți și nu ne putem împotrivi sentimentului confortabil pe care lâna ni-l oferă,

     Produsele Confort Merino sunt rezultatul muncii depuse de oameni pasionați ce împărtășesc aceeași viziune: de a schimba modul în care lumea percepe și utilizează produsele din lână.

     Angajamentul nostru este de a utiliza cea mai bună și pură lână, cu scopul final de a oferi produse de calitate și durabile.

     De ce? Pentru că dorim să oferim garanția unui somn odihnitor de care să se poată bucura noapte de noapte o familie întreagă.

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

Setati ascendent
pe pagina