Ideea Glass Alba Iulia

Ideile se prind ușor de orice tip de material atunci când există îndemânare, iscusință și dragoste pentru frumos. Idea Glass resuseste să prindă ideile în sticlă și face acest lucru cu o deosebită măiestrie.

Obiectele de sticlă realizate de acest producător unic în România sunt mai degrabă demne de galeriile de artă decât de a fi prezente într-un magazin online. Și totuși, ce ne împiedică să vindem aici și artă, dacă este Made în România?

Am fost pur și simplu încântați când am descoperit produsele Idea Glass. Vaze care te fac să te gândești la o redecorare a casei tale, platouri care îți pun la încercare imaginația pentru a crea cele mai sofisticate preparate culinare, boluri care decorează superb orice masă festivă sau alte piese de decor care pot fi elementele centrale ale oricărui proiect de design interior, le regăsești în portofoliul de produse Idea Glass.

O companie ce activează pe piață din anul 2004 și totuși tânără pentru această industrie a sticlăriei, de unde probabil și ideile uneori nonconformiset, Idea Glass a pus accent pe rafinamentul culorilor puse atât de bine în valoare de sticla de calitate superioară prelucrată în atelierele din Alba Iulia.

Priviți mai întâi fiecare piesă în parte și încercați să le evaluați în gând. Cu siguranță ați ajuns la o sumă mult mai mare decât prețul la care puteți să achiziționați produsele Idea Glass din magazinul nostru online. Design impresionant, detalii excelent lucrate, o sticlă de calitate foarte bună și un preț care garanteaza un raport calitate preț excelent, definesc piesele de excepție ale acetui producător.

Găsiți produsele Idea Glass în secțiunile de decorațiuni și accesorii pentru bucătărie.

View as Grilă List

7 Items

pe pagina
Set Descending Direction
 1. Barca Rettang Primavera 15cm

  Livrare de: Vineri, 25 Sep

  89,75 RON
 2. Vaza Plutone Millerighe 25cm

  Livrare de: Vineri, 25 Sep

  Special Price 199,90 RON *Pret in magazine 299,90 RON
 3. Vaza Luna Stropi Glitter Verde 30cm

  Livrare de: Vineri, 25 Sep

  Special Price 179,90 RON *Pret in magazine 255,81 RON
 4. Candela Romeo&Julieta Glitter Rosu 21cm

  Livrare de: Vineri, 25 Sep

  73,92 RON
 5. Candela Romeo&Julieta Glitter Argint 21cm

  Livrare de: Vineri, 25 Sep

  73,92 RON
 6. Platou Bormioli Tessuto Bordo 32cm

  48,51 RON
 7. Vaza Rigatura Imperfecta 30cm

  Livrare de: Vineri, 25 Sep

  Special Price 199,00 RON *Pret in magazine 299,00 RON
View as Grilă List

7 Items

pe pagina
Set Descending Direction