Ipec Alba Iulia

     Dintr-un garaj din Alba Iulia in Financial Times, aceasta ar fi pe scurt povestea succesului unei afaceri de familie din tara noastra ce  a urmarit un singur scop: realizarea unor produse cu adevarat de calitate. Din pacate pentru romani, produsele IPEC sunt mai putin cunoscute pe meleagurile noastre, insa acest lucru se va schimba cu siguranta prin prezenta in magazinul nostru online a produselor de exceptie fabricate in frumosul oras din centrul tarii.

     O afacere de familie s-a transformat intr-un business extrem de interesant bazandu-se pe parteneriate puternice cum este cel cu Ikea. Dar dincolo de parteneri, calitatea, designul si frumusetea produselor IPEC iti dau cu adevarat intelesul povestii de succes.

     Boluri, farfurii adanci sau intinse, seturi de portelan sau chiar ghivece de flori poarta amprenta dragostei pentru frumos si a lucrului bine facut. Ceramica este o activitate de traditie in Alba Iulia iar fondatorii acestei companii au reusit sa completeze traditia orasului din acest domeniu cu eleganta unui design modern.

     Calitatea produselor ce ies de pe poarta fabricii sustinute de seriozitatea unor antreprenori moderni au facut cunoscuta compania in multe tari din Europa starnind interesul unor publicatii economice de renume.

     Este acum si randul romanilor sa se bucure de produsele IPEC. Descopera-le si tu in magazinul nostru online si cu siguranta te vor cuceri simplitatea deosebit de eleganta si preturile extrem de atractive.

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

Setati ascendent
pe pagina