Luxman

     Firma Luxman s-a infiintat in anul 2001, avand ca activitate principala producerea articolelor pentru dormit - perne si pilote - din puf si pana de gasca. Pe langa aceste produse societatea noastra produce si perne si pilote cu umplutura sintetica, precum si alte produse specifice textilelor de casa - lenjerii de pat, saltele de protectie, cuverturi, etc.

     Suntem printre putinele societati care produc acest tip de produse in tara si nu le importam din China sau alte tari asiatice. Materia prima este asigurata de pe piata europeana, si respecta toate normele impuse de legislatia europeana in domeniu.

     Datorita seriozitatii si flexibilitatii in functie de cerintele clientilor ca si a promptitudinii cu care am reusit sa venim in intampinarea lor, societatea noastra colaboreaza cu unitati hoteliere de mare prestigiu, precum si cu retele de hypermarketuri.

     Printre clientii nostrii de-a lungul timpului s-au aflat si se afla: Hotel Marriott Bucuresti, Hotel Carpati Baia Mare, Hotel Rahova Vaslui, 3 hoteluri BCR, Brasov, Mamaia, Sovata, Hotel Forum Costinesti, Hotel Vox Maris Costinesti, Hotel Mont Blank Poiana Brasov, Hotel Denisa Poiana Brasov, Hotel Adrian Poiana Brasov

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

Setati ascendent
pe pagina