Minet SA

Fondat in 1983, S.C. Minet S.A., este cel mai important producator de textile netesute din Romania. Dinamica investitiilor din ultimii ani a dus la schimbari tehnologice radicale, sincronizand calitatea si capacitatea de productie cu cele mai ridicate cerinte europene.

     Viziune

     Viziunea noastra este sa oferim clientilor nostri produse inovative la cele mai ridicate standarde de calitate, transformand astfel compania noastra intr-unul din cei mai mari producatori din sud-estul Europei.

     Performanta

     Cu o vasta experienta in productia de textile netesute, compania noastra investeste permanent in capitalul uman si cel tehnologic, astfel incat in acest moment suntem unul dintre cei mai performanti jucatori din piata.

     Parteneriate de lunga durata

     Orientata  spre satisfacerea cerintelor clientului, MINET si-a dezvoltat permanent capacitatile de productie si zona logistica, devenind astfel un furnizor complet pentru cei peste 1000 de clientii ai sai.

     Tehnologie

     Intr-o piata competitiva, investitiile si optimizarile continue reprezinta o garantie pentru produse si servicii de calitate. De aceea investim constant si consistent in tehnologie de ultima generatie. Nivelul investitiilor din ultimii 3 ani se ridica la peste 10 milioane de euro.

Vizualizare ca Grila Lista

24 Articole

Setati ascendent
pe pagina
  1. Geotextil Folie Drenaj, Antiburuieni, Pa...
    Pret special 195,59  Lei *Pret in magazine 463,90  Lei
Vizualizare ca Grila Lista

24 Articole

Setati ascendent
pe pagina