Portelan Apulum Alba Iulia

     Alege un servicii de masa, cesti de espresso, farfurii sau ceainice produse de Apulum Alba Iulia. Produse in stoc cu livrare rapida.

    Peste 40 de ani de tradiție în producția de porțelan se regăsesc în fiecare din obiectele create și produse la Alba Iulia în cunoscuta fabrică Apulum. 

    Rămasă una din puținele fabrici de profil din țară, Apulum realizează produse pentru uz casnic sau HoReCa dar și obiecte de decor precum vaze, bibelouri, suveniruri, măști din porțelan sau căni ce pot fi inscripționate cu diferite mesaje sau imagini.

    Produsele din porțelan sunt cele mai rezistente produse de ceramică iar tehnologiile și materia primă folosite în fabrica Apulum oferă o calitate deosebită fiecărei piese în parte. Calitatea porțelanului este îmbogățită de măiestria cu care acestea sunt decorate, cu modele diverse sau cu desene transpuse în culori speciale sau chiar cu argint și aur.

    Dovadă a calității și talentului meșterilor ce dau naștere unor adevărate opere de artă o reprezintă procentul mare din vânzări destinat exportului, pe piețe mature și pretențioase din Vest dar și numirea, din septembrie 2010 a fabricii Apulum ca furnizor oficial al Casei Regale a României.

Categories

  View as Grid List

  Items 1-28 of 210

  Set Descending Direction
  pe pagina
  Page
  1. Sale
   Serviciu Masa Portelan Apulum 6 Persoane...
   Special Price 268,40 RON *Pret in magazine 326,00 RON
  2. Sale
   Set 6 Farfurii Paste Portelan 27 cm, mod...
   Special Price 157,00 RON *Pret in magazine 246,00 RON
  3. Sale
   Fio Set Platinat Din Portelan 12 Persoan...
   Special Price 899,99 RON *Pret in magazine 999,99 RON
  View as Grid List

  Items 1-28 of 210

  Set Descending Direction
  pe pagina
  Page