Supercom Orizont

     Firma noastra ofera clientilor o varietate de produse din lemn pentru domeniul Horeca efectuate de specialisti in domeniu. Societatea noastra efectueaza mobila pentru hotel, restaurant sau bar, seturi de mese si scaune pentru bar, scaune pentru restaurant, tabureti si diverse alte produse de mobilier la comanda in functie de preferintele fiecarui client.

     Pe langa produsele Horeca, SUPERCOM ORIZONT va pune la dispozitie si o gama completa de mobila pentru casa sau apartamentul dumneavoastra. Designul mobilierului si acuratetea detaliilor de finisare satisfac cerintele unei clientele din ce in ce mai numeroase, iar promptitudinea livrarilor precum si preturile competitive fac din societatea noastra partenerul ideal al afacerilor dumneavoastra pentru produsele fabricate din lemn masiv.

     Beneficiind de utilaje performante si de maiestria unor mesteri tamplari de prima clasa, producem o gama variata de mobilier din lemn masiv pentru living, camera de zi, dormitor, birou, crama, bar sau bucatarie.

Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

Setati ascendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

Setati ascendent
pe pagina