Ves Sighisoara

      Printre cele mai bune vase pentru gătit sunt cele emailate, mai ales pentru mâncărurile ce necesită o fierbere de durată sau coacere la temperaturi ridicate în cuptor. În plus, aceste tipuri de vase sunt recunoscute ca fiind și unele dintre cele mai sigure pentru sănătate deoarece în procesul de fierbere nu sunt eliberate substanțe toxice în mâncare.

      Felurile delicioase pe care le obținem în bucătărie depind de rețetă, de ingredientele proaspete și bine alese, de îndemânarea bucătarului, dar în bună măsură depind și de recipientele în care acestea sunt preparate.

      Pentru dumneavoastră am selectat o gamă de vase emailate realizate de VES, unul din puținii producători de astfel de vase de gătit din România. Dincolo de utilitate, VES propune niște produse atent create din punct de vedere al designului, frumos decorate, astfel încât pot fi folosite cu brio și ca recipiente de servire la masă.

      VES încearcă să găsească mereu forme inovatoare care să se potrivească stilurilor noi de home design, privind vasele de gătit nu doar ca simple recipiente pentru mâncarea pe care o pregătești, ci și ca elemente decorative în bucătăria ta. 

      Fondată în 1978, compania VES Sighișoara este astăzi o societate comercială listată și pe bursa din București. Produsele sale de calitate sunt prezente în numeroase gospodării din România, dar au ajuns și în țări precum Franța, Olanda, Bulgaria, Slovacia, dar și SUA sau Guatemala.

      În magazinul nostru online găsiți o selecție de produse VES Sighișoara care, cu siguranță, își vor găsi ușor locul în bucătăria dumneavoastră.

Categories

  View as Grid List

  11 Items

  Set Descending Direction
  pe pagina
  1. Ceaun Emailat cu Maner Extremadura 4 Litri
   88,20 RON
   Livrare de: Marti, 26 Jan
  2. Galeata Emailata Neagra 5 Litri
   28,00 RON
  3. Bol Vailing Emailat Alb, 10L
   47,70 RON
  4. Rating:
   85%
   Tava Copt Teflonata 42 cm
   33,30 RON
  5. Rating:
   100%
   Tigaie Teflon cu Coada, 26cm
   28,62 RON
  6. Rating:
   100%
   Cratita cu Coada Emailata Rosie, 0.6L
   9,00 RON
   Livrare de: Marti, 26 Jan
  7. Rating:
   93%
   Ceaun Emailat cu Maner Extremadura 5 Litri
   113,95 RON
   Livrare de: Marti, 26 Jan
  8. Gratar Carbune Negru
   98,03 RON
   Livrare de: Marti, 26 Jan
  9. Oala Emailata Dutch Oven, Verde, Inducti...
   573,90 RON
   Livrare de: Marti, 26 Jan
  10. Oala Emailata Dutch Oven, Neagra, Induct...
   573,90 RON
   Livrare de: Marti, 26 Jan
  View as Grid List

  11 Items

  Set Descending Direction
  pe pagina