Vitrometan Medias

     Istoria nu poate fi ștearsă cu buretele, iar Vitrometan are o istorie remarcabilă de peste 90 de ani. Vitrometan este locul unde au fost create cele mai mari candelabre din România ce împodobesc astăzi Casa Poporului și pentru care s-a muncit mai bine de 5 ani. Este și locul de unde au plecat în întreaga lume piese de excepție. Clienți din Japonia, Statele Unite sau Franța au admirat cristalul Vitrometan încă dinainte de 1989, iar astăzi produsele din sticlă ce ies pe poarta fabricii sunt admirate pe toate continentele.

   Vitrometan și-a păstrat abilitatea de a crea lucruri fabuloase iar astăzi este un producător de tradiție în industria sticlăriei. Meșteri pricepuți știu încă să dea suflet sticlei și să realizeze obiecte extrem de frumoase.

     De la pahare, carafe și până la decantoare de sticlă, vaze, suporturi de lumânări sau boluri de bucătărie, Vitrometan poate crea orice tip de obiect din sticlă suflată albă sau colorată.

     Stilul tradițional de suflare manuală a sticlei încă mai este folosit cu mândrie de meșterii sticlari ce pot să obțină obiecte unice pe care o linie de producție modernă nu reușește să le realizeze.

     Sticla Vitrometan amintește oarecum de cristalele produse înainte de 1989 în această fabrică, având o rezistentă și o claritate mult peste orice altă sticlă produsă în țară.

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

Setati ascendent
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

Setati ascendent
pe pagina