Masa dining, Lemn Masiv, 140x90x78cm

În stock
SKU
0222EN3PK
2.265,81  Lei
Il poti primi incepand de Joi, 06 Apr

Beneficii

Pal Laminat.

Livrat demontat.

Fara deteriorari.

Fotografii reale. 

  Vopsea ecologica. 

Prietenos cu mediul. 

 

Bufet cu 3 usi, 2 nise si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune

 

Bufetul cu 3 usi, 2 nise si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune completeaza mobilierul de living si sufragerie din colectia cu acelasi nume.

Colectia Dune contine mobilier realizat din PAL melaminat alb cu luciu inalt, high gloss, si PAL melaminat cu finisaj de stejar salbatic, o combinatie de culori potrivita intr-o locuinta amenajata modern.

Bufetul cu 3 usi, 2 nise si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune ofera spatiu pentru depozitarea obiectelor pe care doriti sa le aveti la indemana in sufragerie.

In partea laterala, bufetul este prevazut cu 2 nise cu cate 2 polite exterioare din sticla securizata, nise prevazute cu sistem de iluminare cu led, foarte de efect pentru ecxpunerea unor decoratiuni.

Bufetul cu 3 usi, 2 nise si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune dispune de: carcasa realizata din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; fronturi usi din PAL melaminat alb lucios; manere la usi din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; 4 polite din sticla securizata si nise cu sistem de iluminare cu led. 

 

Date tehnice

 

Dimensiuni:
Lungime: 215 cm
Adancime: 48 cm
Inaltime: 85 cm
Numar colete: 3
Compartimentare: bufet cu 3 usi, 2 nise cu cate 2 polite exterioare de sticla securizata
Material: carcasa realizata din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; fronturi usi realizate din PAL melaminat alb lucios; manere din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; nise laterale cu sistem de iluminare cu led; 4 polite exterioare din sticla securizata; polite interioare din PAL melaminat
Culoare: alb lucios/stejar salbatic

Specificatii
Tip ProdusBufet
Lungime (cm)216 cm
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Masa dining, Lemn Masiv, 140x90x78cm
Acorda o nota
Imagini