Masa dining, Lemn Masiv, 140x90x78cm

În stock
SKU
0222BAHUK
1.850,97  Lei
Il poti primi incepand de Joi, 06 Apr

Beneficii

Pal Laminat.

Livrat demontat.

Fara deteriorari.

Fotografii reale. 

  Vopsea ecologica. 

Prietenos cu mediul. 

 

Bufet inalt cu 2 usi, 1 nisa si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune

 

Bufetul inalt cu 2 usi, 1 nisa si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune completeaza mobilierul de living si sufragerie din colectia cu acelasi nume.

Colectia Dune contine mobilier realizat din PAL melaminat alb cu luciu inalt, high gloss, si PAL melaminat cu finisaj de stejar salbatic, o combinatie de culori potrivita intr-o locuinta amenajata modern.

Bufetul inalt cu 2 usi, 1 nisa si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune ofera spatiu pentru depozitarea obiectelor pe care doriti sa le aveti la indemana, dar pe care nu doriti sa le expuneti.

In partea laterala, bufetul este prevazut cu o nisa cu 2 polite din sticla securizata iluminata cu led, pentru expunerea unor decoratiuni.

Bufetul inalt cu 2 usi, 1 nisa si sistem LED alb lucios/stejar salbatic Dune dispune de: carcasa realizata din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; fronturi usi din PAL melaminat alb lucios; manere la usi din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; 2 polite din sticla securizata si nisa prevazuta cu sistem de iluminare cu led. 

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 120 cm
Adancime: 48 cm
Inaltime: 139 cm
Numar colete: 3
Compartimentare: bufet inalt cu 2 usi si polite interioare, 1 nisa cu 2 polite exterioare din sticla securizata
Material: carcasa realizata din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; fronturi usi realizate din PAL melaminat alb lucios; manere din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; nisa cu sistem de iluminare cu led; 2 polite exterioare din sticla securizata; polite interioare din PAL melaminat
Culoare: alb lucios/stejar salbatic

Specificatii
Tip ProdusBufet
Lungime (cm)140
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Masa dining, Lemn Masiv, 140x90x78cm
Acorda o nota
Imagini