Dulap cu 2 usi alb/stejar natur Cottage

În stock
SKU
3027AR2PK
2.731,82  Lei
Il poti primi incepand de Vineri, 07 Apr.

Beneficii

Pal laminat/MDF/Lemn Masiv

 

Necesita asamblare

Fara deteriorari.

Fotografii reale. 

  Vopsea ecologica. 

Prietenos cu mediul. 

 

 

Dulapul cu 2 usi alb/stejar natur Cottage completeaza mobilierul de dormitor cu acelasi nume. Dulapul cu 2 usi are carcasa din placi aglomerate melaminate de culoare alba. Fronturile sunt realizate din MDF lacuit alb. Cornisa dulapului cu 2 usi alb/stejar natur Cottage este din lemn masiv de stejar, iar manerele metalice.

Dulapul cu 2 usi alb/stejar natur Cottage este o piesa de mobilier clasic, elegant, cu linii minimaliste. Albul dulapului asigura luminozitate incaperii si aminteste de atmosfera relaxanta a verii si de parfumul vacantei. Lemnul de stejar care completeaza in mod fericit piesele albe accentueaza trainicia dulapului cu 2 usi Cottage gandit sa dureze pe o perioada lunga de timp.

Liniile clasice de design fac ca dulapul cu 2 usi alb/stejar natur Cottage , impreuna cu celelalte piese din gama Cottage , sa nu se demodeze in timp, iar albul pieselor constituie un avantaj in alegerea culorilor preferate pentru decoratiuni, dar si permite oricand schimbarea culorilor.

 

Date tehnice

 

Dimensiuni:
Lungime: 127 cm
Latime: 57 cm
Inaltime: 188 cm
Greutate produs: 97 kg
Numar colete: 3

Material: carcasa dulap realizata din PAL melaminat alb; fronturi din MDF lacuit alb; cornisa din lemn masiv de stejar; manere metalice

Compartimentare: dulap cu 2 usi

Culoare: alb / stejar natur

Finisaj: lac mat

Dulap 3 USI

Lungime: 207 cm
Latime: 57 cm
Inaltime: 215 cm

Specificatii
Numar Usi2
Utilizat PentruDormitor, Hol
Stare AsamblareNeasamblat
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Dulap cu 2 usi alb/stejar natur Cottage
Acorda o nota
Imagini