Masuta de cafea Martin pentru Living sau Birou, doua blaturi stejar, 75x50x40 cm, Bear Studio

În stock
SKU
MSTEJAR
1.715,47 RON
Il poti primi incepand de Marti, 16 Aug.
 - Finisajul blaturilor rezistent, fibra lemnului simtindu-se tactil - Finisajul picioarelor rezistent, cu vopsea texturata 10% - Stabila si rezistenta - Montaj foarte usor, cu kit de asamblare si instructiuni in ambalaj, 3-5 minute - Ambalare foarte buna pentru a nu se deteriora produsul in timpul transportului - Produs de design, prezentat in targuri de specialitate Stil modern, potrivita pentru mai multe utilitati, avand o capacitate de 4-6 persoane. Partial asamblata, necesita doar montarea blaturilor pe picioare, iar acest proces este rapid si usor. "Martin" aseaza lucrurile la locul lor. Pentru ca viata ne-o impartim intre familie si job, la fel este si universul care ne umple momentele zilei. Totul tine de organizare. "Martin" poate fi martorul intalnirilor de business, in care contractul ce iti poarta semnatura si gadgeturile prin care ai ajuns la discutia finala trebuie separate de paharul de apa ce ajuta emotiile sa stea departe de tine sau de cafeaua care te-a tinut treaz in noptile lungi cand ai scris proiectul.
"Martin" poate fi insa si insotitorul serilor linistite din familie, in care filmul pe care l-ai asteptat toata saptamana merge bine cu un home-made popcorn.
Si spre finalul programului de la job sau de acasa, este piesa de mobilier care abia asteapta sa implineasca o zi reusita si sa o astepte pe urmatoarea, atunci cand va purta "pe umeri" povara vinovata dar binemeritata, a unei cupe de sampanie.
Specificatii
Numar Persoane6 Persoane
Tip masaFixa
Material BlatMDF
CuloareAlb
Tip ProdusMasa
Esenta LemnStejar
FormaDreptunghi
Inaltime (cm)40
Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Masuta de cafea Martin pentru Living sau Birou, doua blaturi stejar, 75x50x40 cm, Bear Studio
Acorda o nota
Imagini