Roll-on Antistres 2 (relaxant), Mayie, 10ml

Indisponibil
SKU
3200004
37,00  Lei

ayie Antistres 2 (relaxant) este un produs cosmetic natural cu efect calmant, tonic si invigorator.

plicatii: Mayie Antistres 2 (relaxant) este produs terapeutic Mayie si contine principii active naturale, nealterate in procesul de productie, care actioneaza la nivelul celulelor sanguine si al ADN-ului, atenuand starea de stres a organismului. Scade presiunea arteriala si instaureaza o stare de buna dispozitie si relaxare.

tilizare:

  • Aplicati prin roll-on pe incheietura mainii, in zona gatului sau alte zone cu flux sanguin accentuat (tample, lobii urechilor, intre degete).
  • Inspirati adanc!
  • Esentele naturale de lavanda, brad, lemn roz si ylang ylang va vor fura din cotidian si va vor plimba cu o luntre mitica prin apele incarcate de mister ale orientului.

Pentru ameliorarea durerilor de cap, se aplica in zona cervicala.

Dozatorul de tip roll-on este perfect pentru a aplica rapid in masina, in mers, inainte de sedinta, seara la culcare sau dimineata inainte de a ajunge la birou. Recipientul mic de 10ml va permite sa purtati Mayie Antistres 2 (relaxant) in permanenta cu dvs.

astrare: pentru a beneficia o perioada cat mai lunga de beneficiile Mayie Antistres 2 (relaxant) va recomandam sa il pastrati in ambalajul original, inchis ermetic, ferit de lumina si umiditate, la temperatura camerei.

alabilitate: 12 luni de la deschiderea recipientului.

Scrieti propria recenzie
Scrie review pentru: Roll-on Antistres 2 (relaxant), Mayie, 10ml
Acorda o nota
Imagini