3 idei pentru o casa practica si primitoare

casa practica.jpeg

    Sursa foto: Pexels.com


 

    Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa fie mereu primitoare, seara, dupa o zi grea la job sa te invaluie o atmosfera calda, linistita, relaxanta. O casa in care te simti bine este si o casa in care domneste nu doar linistea, ci si curatenia si buna organizare a lucrurilor. Cu siguranta nu iti place sa consumi timp indelungat facand curat. Asadar, cum sa ai o casa primitoare, dar in acelasi timp practica? Afla din randurile de mai jos.

 

Covorul PVC

 

Pentru a crea o atmosfera primitoare in locuinta ta, un rol important il are pardoseala. Spre deosebire de gresie, covorul PVC are o textura moale, calda, mersul descult in casa va fi o adevarata placere. Te vei bucura de confort, dar iti va usura foarte mult misiunea cand va sosi momentul sa faci curat. Covorul PVC se curata si se intretine foarte usor, in plus are proprietati antibacteriene si antiseptice. Usor de instalat, covorul PVC este si simplu de inlocuit, asta daca in timp te vei plictisi si iti vei dori altceva.

 

Mobila din lemn

 

Adecvata oricarei camere, mobila din lemn are un aspect inegalabil care denota caldura si ofera casei tale un confort sporit. Culoarea pieselor de mobilier din lemn variaza in functie de tipul de arbori din care a fost confectionata.

Nu te gandi ca mobila din lemn nu se potriveste cu stilul modern pe care vrei sa il oferi casei tale. Mobila din lemn masiv nu inseamna piese greoaie de mobilier, lipsite de utilitate. Intervine aspectul de design, domeniu in care creativitatea nu are limite. Deci vei putea avea o masa al carei blat sa fie din lemn masiv de stejar, iar picioarele acesteia din metal, deci o imbinare de materiale.

Mobila din lemn nu este absolut deloc pretentioasa, o vei sterge doar cu o carpa de praf, simplu, rapid!

 

Elemente de decor

 

Perdelele ofera un aer de intimitate si de confort casei tale. In functie de materialul din care sunt confectionate, pot necesita o atentie putin mai mare sau poate chiar din contra, sa nu necesite calcare.

Sursele variate de lumina, de intensitati diferite sunt parte importanta in crearea unei atmosfere primitoare asa cum iti doresti. Intr-o seara poti incerca sa animi locul preferat de relaxare al casei tale cu micile lumanari parfumate.

Fotografiile inramate cu membrii familiei tale vor contribui si ele cu siguranta la atmosfera placuta a locuintei.

Ia in considerare totodata si florile proaspete, care pe langa faptul ca dau o nota vibranta incaperii, o fac primitoare.

 

Vei simti de fiecare data acasa starea de bine, energia pozitiva si vei reusi sa iti incarci bateriile dupa o zi de lucru.



Back to Top