3 lucruri de care sa tii cont atunci cand iti cumperi o canapea

Sursa foto: pexels.com

 

Vrei sa iti cumperi o canapea pentru living? Atunci trebuie sa tii cont de cateva lucruri importante, pentru confortul tau si al celor care iti trec pragul. Canapeaua perfecta este extrem de confortabila, are un design modern si trebuie sa se integreze perfect in decorul casei tale. Este foatre important ca noua ta piesa de mobilier sa respecte tonul camerei in care este asezata, pentru a evita astfel un disconfort nedorit. Mai mult decat atat, se poate extinde simplu si rapid, atunci cand un prieten ramane la tine peste noapte. Asa ca haide sa vedem impreuna care sunt cele mai importante caracteristici pe care canapeaua ta trebuie sa le indeplineasca:

 

Confortul inainte de toate

 

Pe canapeaua ta din living poti petrece o buna parte a timpului liber. In fata televizorului, cu o gustare buna in mana sau cu o cana fierbinte de ciocolata calda, orele de dupa program au un farmec aparte. Mai ales daca tu stai pe o canapea confortabila, ce iti sustine delicat capul si in care te afunzi de fiecare data cu placere. Daca musafirii iti trec destul de des pragul, e cu atat mai important sa ii poti primi pe o canapea realizata din cele mai bune materiale. De aceea, trebuie sa alegi cu grija canapeaua, in functie de ambianta casei tale. Cele mai bune canapele reusesc sa imbine confortul, utilitatea si design-ul, in cel mai natural mod cu putinta.

 

Design ce se imbina cu decorul

 

Atunci cand iti cumperi o canapea noua, este important sa poti introduce design-ul acesteia, intr-un mod natural, in decorul din jur. Totodata, trebuie sa gasesti dimensiunile potrivite pentru spatiul pe care il ai la dispozitie. De asemenea, daca in living sunt cateva culori ce dicteaza cromatica generala a acestui spatiu, mergi pe aceleasi nuante si atunci cand iti achizitionezi canapeaua. Iti recomandam sa pastrezi liniaritatea nuantelor din livingul tau, pentru un efect de senzatie si nu unul de kitsch.


 

Canapeaua sa fie extensibila

 

Nu in ultimul rand, canapeaua perfecta se poate extinde. Este un lucru extrem de important, pentru ca daca ai musafiri, se poate intampla sa ramana peste noapte. Cu o canapea confortabila, ce se desface foarte repede, ai rezolvat aceasta problema. Mai ales cand stii ca si partea extensibila este la fel de incapatoare si confortabila. Ai in vedere totusi problema spatiului, atunci cand vrei sa iti iei o canapea extensibila. Pentru a te bucura de aceasta caracteristica, e bine sa stii exact dimeniunea maxima a canapelei ( desfacuta ) si spatiul de care dispui in living.


 

Tine cont de sfaturile pe care ti le-am prezentat mai sus si ai toate sansele sa iti cumperi o canapea incredibila. Este important ca aceasta sa iti ofere un confort sporit, pentru a-ti face placere sa petreci timp pretios pe ea. Materialele trebuie sa se imbine de minune si sa fie foarte rezistente. Mai mult decat atat, modul in care canapeaua trebuie sa se integreze in decorul camerei trebuie sa fie unul placut, pentru tine si pentru musafirii tai.



Back to Top