Sursa foto: maderomania.ro

 

     S-a intampla de foarte multe ori sa fii pus in ipostaza de a cauta un cadou pretios, pentru o persoana speciala. Aceasta ocazie impune un anumit standard de calitate al produsului pe care il oferi, de aceea iti vom oferi mai jos cateva sugestii. Pe site-ul nostru vei gasi o gama completa de cadouri pentru ocazii deosebite, realizate de producatori autohtoni si ce vor produce o surpriza mai mult decat placuta. Pentru orice intrebare sau nelamurire pe care o ai, nu ezita sa ne ceri sfatul, in casuta de chat din partea dreapta a site-ului. Unul dintre colegii nostri iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil, pentru ca tu sa gasesti cadoul perfect:

 

Set de portelan pentru servirea ceaiului

 

     Dedicat persoanelor trecute de prima tinerete, pentru care porti insa un deosebit respect, setul de portelan pentru ceai este unul dintre cele mai potrivite cadouri. Un set complet include cesti, farfuriute, ceainic, sosiera, doza de zahar si este foarte util persoanelor ce obisnuiesc sa serveasca un ceai aromat, in fiecare seara. Detaliile grafice fac intotdeauna diferenta, asa ca trebuie sa gasesti un set din portelan pentru ceai, care sa surprinda atat prin utilitatea sa, cat si prin aspect. Pe site vei gasi o multime de idei de cadouri interesante, printre care si cateva seturi uimitoare de ceai, acoperite cu motive superbe si realizate din cel mai fin portelan.

 

Vaza din ceramica

 

     O alta idee foarte buna de cadou, pe care o vei putea gasi pe site-ul nostru, este vaza din ceramica. Te asteptam cu o multime de modele interesante, de diferite culori si forme, realizate cu maiestrie de cei mai buni mesteri romani. O vaza din ceramica este potrivita pentru living sau pentru birou, incadrandu-se extrem de bine in peisaj si lasand o foarte buna impresie. Vazele ceramice sunt lucrate manual, iar pentru realizarea lor se acorda o atentie deosebita detaliilor si finisajelor. Un produs extrem de pretios, ce nu isi va pierde prea curand din farmec, vaza din ceramica va ramane mereu o amintire vie a prezentei tale in spatiul persoanei caruia ii faci acest cadou.


 

Sticluta de parfum pictata manual

 

     Fiind un cadou potrivit pentru persoana extrem de eleganta si foarte atenta la detalii, o sticluta de parfum pictata manual isi va gasi cu siguranta locul in orice poseta. Nu doar detaliile cromatice ii ofera gratie si originalitate, ci si liniile de design, realizate cu atat de multa grija. Sticluta dispune de un recipient de 50 de ml si poate fi oricand umpluta cu orice parfum doresti. Baza ii ofera o foarte buna stabilitate, de aceea poate fi purtata fara probleme in poseta, insa isi poate gasi la fel de bine locul pe noptiera sau pe policioara de la baie. Capacul este extrem de elegant si completeaza cu gratie eleganta acestui accesoriu chic, potrivit pentru cele mai speciale doamne din viata ta.

 

     Iata cateva idei de cadou, pe care le poti oferi fara probleme unor persoane cu adevarat speciale. Fiecare dintre cele 3 produse pe care ti le-am prezentat mai sus este invaluit intr-o aura de gratie aleasa, deosebindu-se de alte cadouri prin linii, cromatica si atentie la detalii. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne ceri ajutorul, prin casuta de chat pe care o gasesti pe site, in partea dreapta.