ce cadou faci unei mamici.jpg

Sursa foto: Pexels.com

 

Vei gasi o noua sectiune in site-ul MadeRomania intitulata Camera Copilului. O sursa de inspiratie pentru cei aflati in cautarea unui cadou pentru o proaspata mamica, dar si o sectiune de interes pentru gravide si parinti, produsele sunt realizate de producatori romani exportate si apreciate in strainatate, la preturi accesibile online pe MadeRomania.ro. Iata mai jos un ghid care te va ajuta sa cunosti mai bine produsele si sa oferi cadoul potrivit mamicii.


 

Perna gravide 3 in 1

 

Perna 3 in 1 gravide.jpg

 

Cu un imprimeu haios, aceasta perna poate fi oferita cadou si in timpul sarcinii, dar si ulterior. Este o perna care ofera o pozitie corecta in timpul somnului si o ajuta pe gravida sa aiba o postura confortabila. Ulterior, dupa nastere, perna este ideala pentru alaptat si ca suport pentru bebelus.

 

Perna suport protectie

 

Perna suport antirasturanre.jpg

 

Pentru ca cel mic sa fie in siguranta in propriul patut si sa nu se indrepte spre margine, perna suport, din bumbac 100% este mai mult decat utila, asadar un cadou indragit. Produsul este realizat de unul dintre cei mai mari producatori din industria textila din Romania, Minet Conf.

 

Scaun masa bebe 0 - 11 ani

 

scaun masa bebe.jpg

 

Daca bugetul pe care il ai este mai generos, atunci opteaza pentru un scaun masa multifunctional, din lemn masiv de fag acoperit cu lac ecologic, dedicat atat bebelusilor, dar si copilului de 10, 11 ani. Este un cadou special si o amintire frumoasa pentru o lunga perioada de timp.

 

Lenjerie pat bebe

 

lenjerie pat.jpg

 

Setul patutului pentru bebelus include cearceaf cu elastic care se fixeaza de saltea, pernuta joasa conceputa special pentru bebelusi, pilota cu tesatura 100% din bumbac, doua aparatori laterale. Cadoul este unul mai mult decat util, iar modelul imprimat variaza.

 

Perna BabyLatex, forma antisufocare

perna BabyLatex.jpg

 

O idee foarte frumoasa de cadou, la un pret accesibil este perna BabyLatex atent creata pentru nevoile bebelusului. Latexul mentine cald iarna si rece vara. Este un cadou original, util, de calitate pe care poti miza cu inceredere.

 

MadeRomania incureajeaza produsele autohtone de inalta calitate si producatorii romani care isi exporta produsele in Uniunea Europeana, oferindu-le astfel sansa clientilor nostri sa cumpere articole apreciate in strainatate la preturi mai mult decat avantajoase.

MadeRomania iti livreaza produsul a doua zi (daca ai plasat comanda pana in ora 12.00), iar daca vrei, poate fi livrat chiar la adresa de destinatie a mamicii dragi careia urmeaza sa ii oferi cadoul.

Te invitam sa faci cunostinta cu lumea produselor romanesti la preturi de producator.