Sursa:jonesandtomlin.co.uk

 

  •      O perna de calitate inseamna de fapt, un somn reconfortant. De cealalta parte, durerile de gat si de spate pot sa apara pe timpul noptii din cauza unei perne de slaba calitate, creand o stare de disconfort la trezire.
  • Dintre toate tipurile de pene disponibile pe piata, cele cu umplutura din pene raman cele mai populare, din numeroase motive. Din aceasta categorie se remarca cele din pene de gasca ori de rata, ce au numeroase beneficii, printre care:




 

  1. Ofera confort crescut

Pernele cu umplutura din pene sunt de obicei mai moi decat cele sintetice. Pernele din puf de gasca sau de rata pot fi comprimate cu usurinta si prin urmare, ofera mai mult confort in timpul somnului. De asemenea, fibrele naturale permit o respiratie corecta in timpul somnului. Acestea sunt recunoscute ca fiind “perne de lux”, tocmai pentru ca au o calitate superioara.

 

      2. Elimina durerile de gat

Dormind pe o perna cu umplutura din pene, riscul de a te trezi cu dureri de gat si de spate este mult mai redus. Aceste tipuri de perne se muleaza formei capului si gatului in timpul somnului, oferind suficient suport. Avand o mare capacitate de a sustine forma anatomica a capului si a gatului, vor exista mai putine sanse de suprasolicitare a muschilor din zona gatului, care ar putea duce la spasme si durere.  

 

      3. Reduce riscul de alergii

Spre deosebire de pernele realizate din materiale sintetice care pot sa provoace alergii, pernele in al caror proces de confectionare s-a folosit umplutura cu pene de gasca si de rata. Pentru ca practic, acestea sunt naturale, reduce riscul de aparitie a alergiilor.

 

      4. Durabilitate crescuta

Avand o umplutura din materii naturale, pernele din pene rezista mai mult timp decat pernele sintetice. Pentru a fi pastrate pentru o perioada mai indelungata, este important sa se respecte anumite reguli atunci cand sunt spalate, pentru a preveni uzura prematura a acestora.

 

   5. Costuri reduse

     Pernele umplute cu pene de gasca ori de rata sunt de asemenea si accesibile ca pret. Fata de pernele cu memorie, de exemplu, ele se regasesc la oferte mult mai avantajoase. Pe site-ul nostru gasesti modele diverse de perne de gasca, de dimensiuni variate, care iti garanteaza ca te vei bucura de o odihna placuta.

 

     Pentru persoanele care isi doresc o perna practica si confortabila, pernele cu umplutura din pene sunt cea mai potrivita alegere. Acestea nu ofera doar un somn bun, ci sunt si durabile, ceea ce le face o investitie buna pe termen lung.

     Made Romania comercializeaza perne din pene de gasca, dar si perne ergonomice, perne cu memorie sau perne din bumbac.