Sursa foto: pexels.com

 

Cel mai bun mod prin care poti incepe o zi noua este sa te trezesti odihnit, dupa o noapte in ai dormit ca un prunc. Somnul este vital pentru energia si randamentul pe care le poti da in ziua urmatoare. De aceea, specialistii recomanda cateva sfaturi in ceea ce priveste modul in care patul si produsele pentru dormit pot contribui la o relaxare totala. Perna si pilota sunt astazi mai mult decat simple piese ale lenjeriei de pat. Salteaua de pat este mai mult decat o suprafata moale pe care sa te intinzi.

 

Efectele terapeutice ale acestora, obtinute in urma unor ample studii de piata si teste, ofera nu doar odihna ci si protectia coloanei vertebrale. Adunate sub aceeasi cupola a confortului din timpul noptii, toate acestea asigura un somn linistitor si revitalizant. Iata cateva dintre secretele lor, ascunse cu grija in tesaturile lenjeriei de pat:

 

Saltele de pat inteligente

 

Saltelele de pat joaca un rol important in calitatea somnului de peste noapte, de aceea producatorii au ajuns in ultimii la niste rezultate remarcabile. Noua generatie de saltele iti ofera mai mult confort, insa au in acelasi timp grija de coloana ta vertebrala, de la gat si pana la zona lombara. Mai mult decat atat, exista astazi o gama intreaga de saltele cu memorie. Acest tip de saltele ofera un grad ridicat de confort, prin stratul superior din spuma MEMORY NMFSS, inventat de specialistii NASA si adaptate nevoilor corpului tau. Totodata, cele mai bune saltele de pat sunt realizate din materiale anti-alergeni si anti-acarieni, ce ofera tototdata o ventilatie foarte buna.

 

Perne realizate din cele mai bune materiale

 

Daca nu te bucuri de un somn bun, pe o perna cu adevarat confortabila, gatul si coloana pot avea de suferit. Efectele sunt descrise prin dureri la nivelul cervical, oboseala, irascibilitate si putere scazuta de concentrate. Perna ideeala imbina cu maiestrie elementele de design cu textura de calitate a captuselilor. Acest mix ofera o experienta incredibila pe timpul noptii si ofera o ventilatie incredibila. Cum se explica de fapt aceasta calitate a pernei, ce ii permite “sa respire”? Explicatia este una cat se poate de simpla: spatiile goale dintre fibre permit ventilarea interiorului, prin eliminarea surplusului de caldura acumulat pe timpul noptii

 

4 anotimpuri, o singura pilota

 

Pentru noptile de vara, cand vrei sa te bucuri de racoare, o pilota ce respira foatre bine este cel mai benefic lucru pentru somnul tau. Insa iarna, lucrurile stau putin diferit, cand caldura de sub pilota iti ofera cel mai dulce si odihnitor somn. Secretul consta in faptul ca pilotele all season, cum mai sunt ele denumite, sunt realizate dintr-o structura de fibre menita sa regleze temperatura corpului uman. De asemenea, se spala foarte usor, la o temperatura pe care o vei gasi de fiecare data pe eticheta produsului.

 

Pe site-ul nostru gasesti o gama completa de produse destinate unui somn linistitor, incepand cu o gama larga de saltele si terminand cu lenjerii de pat cu multiple caracteristici terapeutice. Pentru orice intrebare pe care o ai, noi iti stam la dispozitie cu un raspuns pe masura. Nu ezita sa apelezi la ajutorul colegilor nostri, cu care poti comunica in casuta de chat din partea dreapta a monitorului.