5 schimbari pe care dormitorul tau le cere toamna

schimbari dormitor toamna.jpeg

Sursa foto: Pexels.com

 

Daca zilele lungi, luminoase si calduroase de vara sunt inlocuite de cele racoroase si inchise ale toamnei, inseamna ca ai de facut niste schimbari in casa. Dormitorul tau trebuie sa fie cu siguranta unul confortabil, indiferent de anotimp, pentru un somn odihnitor si relaxare la cote maxime. Iata ce ai de facut!

 

1. Lenjeria de pat, atentie sporita

 

Nu lasa racoarea serilor de toamna sa te ia prin surprindere. Inlocuieste cearceaful cu o pilota dedicata anotimpului rece. O pilota din bumbac cu umplutura de lana este o investitie grozava pentru caminul tau. Pentru ca patul ocupa cel mai mult spatiu din camera, nu pleca fara sa il aranjezi dimineata. O sa vezi cat de bine te vei simti la intoarcere cand camera te va primi in ordine deplina. O cuvertura si cateva perne decorative iti vor fi de un mare ajutor.

 

2. Iluminarea, un element esential

 

Lumina intr-o camera poate crea atmosfera intr-o camera, diferentiand-o. Adauga surse de lumina slabe, calde, precum o lampa pentru noptiera cu un bec care sa aiba capacitate mica de iluminare. Va produce in acest fel o lumina calda si relaxanta.

Candelele ceramice vor da o nota de-a dreptul linistitoare si aparte. Sunt un obiect decorativ original si le poti gasi pe MadeRomania.ro.

 

3. Covorul, confort maxim

 

Este atat de placut sa pui picioarele pe un covor cald, moale, in special in anotimpul rece. Opteaza pentru unul pufos, cu fir lung. Asorteaza-l cu mobila ta din dormitor. Covorul ofera confort si face ca dormitorul tau sa fie cald, primitor, o adevarata oaza de relaxare.

 

4. Cat mai multe materiale textile, dovada de curaj

 

Daca garderoba ta de vara este inlocuita toamna cu una specifica anotimpului mai rece, este momentul atunci sa te joci cu creativitatea si sa faci un amestec de texturi in dormitorul tau. Elementul de nou iti va aduce cu siguranta buna dispozitie. O multitudine de materiale la perdele, fete de perna, covorase, te vor face sa te simti ca acasa. Alege tot ce iti place si nu te lasa ingradit de reguli.

 

5. O noua saltea, un somn odihnitor

 

Nimic nu este mai important decat o pozitie corecta a spatelui, mai ales dupa o zi intreaga de stat in fata PC-ului. O saltea noua inseamna o investitie in sanatatea ta si intr-un somn odihnitor. Modelele variate, saltea ortopedica, saltea cu memorie si spuma, saltea din latex, vor face ca tu sa iei decizia potrivita. Profita de reducerile de pe MadeRomania.ro.



Back to Top