Energia pe care o vei avea pe parcursul zilei este data in primul rand de un somn bun. Stim cu totii ca o noapte in care nu te-ai putut odihni suficient este urmata de o zi plina de cani de cafea si de aparitia dorintei de a te intoarce acasa cat mai repede posibil.

O modalitate prin care sa incerci sa iti asiguri o noapte odihnitoare este sa iti aranjezi patul astfel incat sa obtii o atmosfera relaxanta, benefica unui somn reconfortant. In acest context, un rol foarte important il are lenjeria de pat pe care dormi. Te sfatuim sa alegi o lenjerie de pat din bumbac si iti aducem si argumente pro acestei optiuni:



 

  1. Permite o buna respiratie a pielii

Bumbacul este un material natural pur, ceea ce inseamna ca atunci cand va fi folosit pentru confectionarea unei lenjerii de pat, va permite pielii sa respire. In fiecare noapte, temperatura corpului se schimba in timp ce tu dormi. Acest lucru favorizeaza transpiratia si creaza disconfort,  contribuind la  scaderea calitatii somnului. Astfel, o lenjerie de bumbac este ideala indeferent de sezon pentru ca vara pastreaza o temperatura mai scazuta, iar iarna pastreaza patul cald.

 

  1. Este un material catifelat

Pe langa utilitatea practica a unei lenjerii de pat, ea trebuie sa aiba un aspect estetic si sa fie placuta la atingere. In contacul cu niste cearceafuri de bumbac, pielea ta va fi intr-adevar delectata, deoarece sunt foarte catifelate. De aceea, ele sunt recomandate persoanelor care au pielea sensibila, fiind ideale pentru prevenirea iritatiilor. Bumbacul este un material hipoalergenic, deci nu iti va provoca mancarimi sau alte feluri de alergii.

 

  1. Este durabil

Un alt beneficiu pe care ti-l aduce o lenjerie de pat din bumbac este ca vei face o economie de bani, deoarece nu va mai fi nevoie sa faci o noua actizitie de acest tip pentru un timp indelungat. Bumbacul este un material rezistent, deci spalarile repetate nu vor fi o problema care sa determine uzarea prematura a lenjeriilor din aceasta categorie.

Asa ca nu te lasa tentat de preturile mai reduse ale asternuturilor de pat din materiale mai ieftine, pentru ca pretul lor reflecta exact nivelul de calitate pe care il au. Cumpara de pe MadeRomania.ro lenjerii din bumbac 100% natural, la oferte foarte avantajose!

 

  1. Usor de intretinut

Este un mit faptul ca articolele din bumbacul necesita o intretinere speciala. Nu este nevoie ca o lenjerie din bumbac sa fie spalata de mana, uscata ore in sir si nici nu necesita un efort mare pentru a fi calcata. De regula, pentru curatarea unui astfel de lenjerii poti seta un ciclu de spalare la 40 de grade. La fel, poate fi spalata cu orice tip de detergent si poate fi pusa si in uscatorul electric, la o temperatura mica. Si in plus, o poti calca atunci cand este inca umeda, pentru a obtine cele mai multe rezultate.

 

Bucura-te de un somn relaxant cu lenjeriile de pat din bumbac din cadrul magazinului nostru online!