Sursa: thomasvillelatexmattresses.co

 

     Utilizarea topperelor pentru saltele este esentiala pentru sprijinul coloanei vertebrale si pentru un somn confortabil. De asemenea, acestea ajuta si la relaxarea musculaturii si faciliteaza fluxul de sange in corp, pe timpul noptii.

Totodata, topperele sunt utilizate in mare parte pentru a fi asezate pe canapelele extensibile, care, de regula, nu ofera destul confort.

Exista multe tipuri de toppere care folosesc spuma cu memorie insa cele din latex sunt considerate a fi de departe cele mai bune de pe piata. Iata de ce:


 

  1. Costurile

Topperele din latex sunt o alternativa economica pentru situatiile in care ai avea nevoie de o saltea noua insa nu dispui de suficiente resurse financiare.

 

     2. Durabilitatea

Spre deosebire de alte toppere din spuma traditionala, cele din materiale naturale, asa cum sunt si cele din latex, va dura mai mult timp si nu necesita inlocuirea frecventa. Este mai putin probabil ca acestea sa se uzeze prematur, ceea ce le fac o optiune ideala daca iti doresti un produs de calitate, care sa iti imbunatateasca somnul.

 

     3. Versatilitatea

In comparatie cu multe alte produse care au acelasi scop, topperele din latex sunt potrivite pentru oricine, indiferent de greutatea corporala, inclusiv pentru persoanele supraponderale. Datorita utilizarii cauciucului ca materie prima pentru realizarea lor, performantele topperelor din latex sunt unice, aceste articole pentru pat avand capacitatea de a reveni la forma originala dupa inlaturarea fortei ce apasa asupra lor.

De asemenea, caracterul versatil al topperelor de latex reiese si din faptul ca pot fi utilizate in orice anotimp. Cand vine vorba despre eliminarea umiditatii corpului, cauciucul din latex se comporta incredibil de bine. Acesta proprietate a sa se concretizeaza mentinand caldura pe timpul iernii reci si in acelasi timp, a unei temperaturi racoroase pe perioada lunilor de vara.

 

     4. Confortul

O saltea mult prea tare poate deveni mai confortabila daca pui pe ea un topper din latex. Patul se va fi mai moale, iar somnul mai odihnitor.

 

     5. Sunt ecologice

Topperele din latex sunt ecologice. Cauciucul din latexul natural este un produs prietenos cu natura. Aceste modele de toppere sunt biodegradabile si fara chimicale si,deci sigure pentru sanatate si pentru mediul inconjurator.


     6. Sunt hipoalergenice

Mai mult decat atat, produsele din aceasta categorie sunt rezistente la mucegai si praf. Prin urmare, sunt ideale pentru persoanele cu alergii.

 

Toppere din latex pot fi achiztionate si de pe site-ul nostru, la oferte foarte avantantajoase!