Cum sa aduci primavara mai repede in dormitor?

Sursa foto: http://www.maderomania.ro/dormitor-lenjerii-de-pat/lenjerie-de-pat-mitris-industries-100-bumbac-ranforce-scrisoarea-5945.html

 

Fie ca am trecut peste o iarna grea sau una mai soft, primavara este asteptata cu bratele deschise, atat in garderoba, cat si in locuintele noastre. Nerabdarea de a purta iarasi culori vii, pastelate si in casa, si afara, este data de gol de cosul de cumparaturi unde inevitabil incep sa apara buchetele de zambile, dar si esarfele colorate si camasile cu imprimeuri florale.

 

Nici dormitorul nu este trecut cu vederea. Chiar daca aici iti petreci timpul doar dormind, cu atat mai mult este important sa-l rasfeti in culori si materiale de primavara, pentru ca somnul tau sa fie cat mai placut. Nu trebuie sa uitam ca dormitorul se poate transforma astfel intr-un adevarat spatiu de relaxare, intr-un loc in care poti citi cartile preferate sau te poti rasfata de orele de odihna.

Ori, daca vrei o primavara timpurie in dormitor, iata 4 tipsuri la care poti recurge pentru a-ti atinge telul.

 

1. Lenjeria de pat se face cel mai usor remarcata intr-un dormitor. Asadar, opteaza pentru lenjerii de pat cu aer primavaratic. Orice te poate duce cu gandul la acest sezon este perfect. De exemplu, Lenjeria de pat Mitris Industries, 100% Bumbac Ranforce – Scrisoarea ar putea sa troneze in dormitorul tau. Ai fluturi, ai roz pastel, ai flori si un strop de romantism. Iata ingredientele salvatoare, ingredientele perfecte pentru a da naștere unui decor care sa aminteasca de primavara. De aceea, este bine sa acorzi multa atentie acestor detalii si sa alegi acele lenjerii pat perfect asortate cu anotimpul de afara, influentand starea ta de spirit.

 

2. Pe langa aceste lenjerii pentru pat, in dormitor ai putea schimba si perdeaua sau draperia. Opteaza pentru un pattern similar cu cel al lenjeriei de pat sau chiar cu unul identic. Aceste doua elemente, impreuna, vor aduce primavara in dormitor. Pentru draperie ai putea alege ceva colorat, care sa inveseleasca destul de mult spatiu. Daca nuantele de pe perete sunt neutre, atunci ai putea sa te joci cu culoarea in aceste locuri.

 

3. Si pentru ca pe acest anotimp trebuie sa-l si simti la nivel olfactiv, recurge la odorizante de camera, daca nu chiar la flori naturale. Dintre aromele de primavara, pe langa inconfundabila zambila, pe care s-ar merita sa o aduci in acest cadru in stare naturala (ea va aduce atat un strop de parfum, cat si un pic de culoare), iti recomandam sa te indrepti catre magnolie, flori de cires, soc, bujor, lacramioare si narcise. Toate acestea te vor incanta de-a dreptul si pe tine si pe partenerul tau.

 

4. Asa cum de Craciun iti decorezi intreaga locuinta cu elemente sugestive si in prag de primavara poti recurge la diferite decoratiuni care sa te ajute sa subliniezi aceasta atmosfera. Aranjamentele cu flori, ghirlandele pe care sa le atarni de tablia patului, coliviile din fier forjat pe post de suport de lumanare sau o bomboniera în forma de floare sunt doar câteva idei la care ai putea apela pentru a simti acest anotimp mai aproape cat mai repede cu putinta.

Toate aceste tipsuri te vor ajuta sa te simti minunat, sa aduci veselia si intreaga natura in dormitorul casei tale.



Back to Top