Cum sa ai un pat confortabil pentru un somn profund

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/adult-attractive-beautiful-beauty-371109/

 

Cu siguranta nu iti doresti dureri de spate cand te trezesti sau sa te rasucesti noaptea in somn, incercand sa gasesti o pozitie confortabila.

Daca te afli in plin proces de amenajare a dormitorului sau pur si simplu iti doresti sa-ti imbunatatesti calitatea somnului, atunci stii deja ca ai o misiune importanta, alegerea saltelei potrivite. Din fericire, gama de saltele de pat din care poti alege este variata, in plus o poti testa acasa, astfel incat sa iti dai seama cu adevarat daca este potrivita cerintelor tale.

Ce saltea alegi, cu arcuri sau spuma de memorie?

Fiecare isi va alege salteaua in functie de preferintele personale. Prin urmare, nu poti cumpara o saltea pentru ca ti-a recomandat-o colegul de serviciu. Este important ca salteaua sa se plieze necesitatilor tale.

Daca ai probleme cu spatele, o saltea cu arcuri este indicata. Aceasta se caracterizeaza prin fermitate, iar daca caracteristica esentiala pe care o cauti este grija pentru coloana vertebrala, atunci alege din categoria saltelelor ortopedice cu arcuri. Te vei intreba de ce o astfel de saltea este confectionata din lana. Ofera o relaxare completa a muschilor, in plus, ajuta organismul sa isi mentina o temperatura confortabila pe tot parcursul noptii, fie iarna sau vara (este recomandata persoanelor care transpira abundent). Deci este o conceptie gresita ca o saltea din lana te va incalzi vara.

Foarte la moda sunt saltelele cu spuma de memorie care au avantajul ca se modeleaza potrivit formei corpului. Daca iti place sa te simti invaluit, imbratisat de propria saltea, este o alegere ideala. Asadar, sunt foarte confortabile si ofera un excelent suport.

O astfel de saltea absoarbe socurile, decil daca partenerul se misca foarte mult in somn, nu o sa il simti.

 

Ce este un topper?

Pentru un plus de confort, pentru un rasfat maxim procesul de cautare nu ar trebui sa se opreasca la saltea. Este foarte important de stiut ca exista toppere de saltea care au rol de a imbunatati considerabil calitatea somnului. Acestea sunt fabricate din materiale diverse, fie latex, burete sau spuma de memorie.

In plus, un topper vine impreuna cu o husa, prin urmare castigi inclusiv protectie impotriva murdariei. Nu ai de ce sa iti mai faci vreo grija in privinta intretinerii. Husa este detasabila, poate fi introdusa in masina de spalat, se usuca foarte repede.

Cu un topper care are husa de protectie inclusa oferi mai mult confort patului si prelungesti durata de viata a saltelei tale.

 

Concluzii

Este important sa stii ce variante ai la dispozitie, sa cunosti produsele actuale din piata. Tehnologia evolueaza in toate domeniile, prin urmare trebuie sa fii la curent cu noile solutii. Un pat foarte confortabil inseamna o saltea potrivita cerintelor tale, un topper (care inseamna un plus de confort, ideal pentru a sprijini coloana vertebrala), dar si o lenjerie buna de pat. Fiecare detaliu conteaza. Mai important decat designe-ul patului il reprezinta aceste elemente adiacente, de la saltele (baza unui somn odihnitor) si pana la modelele variate de lenjerii de pat.

 

Navigheaza pe MadeRomania si alege produsele de care ai nevoie pentru patul si dormitorul tau. Vei reusi cu siguranta sa alungi oboseala si stresul.



Back to Top